Şimdi Ara

Yapı Kredi 18 yaş altı banka kartı? Ücret?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha öncesinde de konu açmıştım bu banka kartı ile ilgili. Fakat kararsızdım. Tercihimi Yapı kredi'den yana kullanmayı düşünüyorum..

Sormak istediğim 18 yaş altı hesap açtırırken neler gerekli? Ayrıca hesap açımı için ücret alınıyor mu?
    Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yapı Kredi 18 Yaş Altı Banka Kartı

18 yaşından küçükler için Yapı Kredi, özel bir banka kartı sunmaktadır. Bu kart ile gençler, finansal yönetimlerini kontrol edebilir ve günlük harcamalarını takip edebilirler.

Özellikler ve Avantajlar:

• Hesap bakiyesi ve işlem geçmişi gibi finansal bilgilerinizi online ve mobil bankacılık üzerinden görüntüleyebilirsiniz.
    • Dilediğiniz zaman ATM'lerden para çekebilirsiniz.
    • Mağazalarda ve online alışverişlerde temassız ödeme yapabilirsiniz.
    • Aile üyeleriniz tarafından hesabınıza para yatırılabilir.
    • Harcamalarınız hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz.

Hesap Açma:

Yapı Kredi 18 Yaş Altı Banka Kartı'na sahip olmak için bir Yapı Kredi şubesine başvurmanız gerekmektedir. Başvuru sırasında aşağıdaki belgeler talep edilecektir:

• Nüfus cüzdanı veya pasaport
    • Varsa öğrenci belgesi
    • Velinizin kimlik kartı ve imzası

Hesabınızı açtıktan sonra, banka kartınızı şubeden teslim alabilir veya kargo ile adresinize gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Ücretler:

Yapı Kredi 18 Yaş Altı Banka Kartı için herhangi bir hesap açılış veya kart üyelik ücreti bulunmamaktadır. Ancak, bazı işlemler için ücret talep edilebilir. Güncel ücret tarifesi için Yapı Kredi'nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapı Kredi 18 Yaş Altı Banka Kartı ile finansal yönetimini kontrol altına alabilir, günlük harcamalarını takip edebilir ve finansal bağımsızlığına adım atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hesap açımı için ücret alınmıyor...ancak sene içinde karta yatırıcağın paradan 25 ytl kesiyorlar(yapı-kredi için )..bu parayı da 12.5-12.5 6 ay 6 ay şeklindew kesiyorlar..ikametgah gerekiyor..bir de 18 yaş altı olduğundan veli ile gitmen lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

hesap açımı için ücret alınmıyor...ancak sene içinde karta yatırıcağın paradan 25 ytl kesiyorlar(yapı-kredi için )..bu parayı da 12.5-12.5 6 ay 6 ay şeklindew kesiyorlar..ikametgah gerekiyor..bir de 18 yaş altı olduğundan veli ile gitmen lazım...

Çok kesiyormuş yaw
  • Başvururken Ücret alınmıyor.

Velin ile birlikte gidip başvurabilirsin, gerisini hallediyor onlar.

Yıllık 20-25 TL civarı hesap işletim ücreti var.

Yaşın kaç bilmiyorum ama 15-16 felansa almazlar, 17 ise 18'den gün aldın deyip indiregandi yapıyorlar 20 TL'yi.
  • yapı kredide hesap işletim ücreti havale ücreti vb şeyler yok oraya bak
  • Yaş tam manasıyla 16. 1-1.5 sene kullanırım heralde ama senelik ücreti cok gibi.
  • hesap işletim ucreti yok genc ve universite bankacılıgında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300 ytl limit vericekler sana bence basvurmana gerek yok.
  • Git garantiden elma hesabı açtır. Annen yada babanla ortak olarak kullan, karta kendi adını ver. Açılış ücreti ver bitsin gitsin işte. Ne uğraşıyorsun ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.