Şimdi Ara

yapcaksan adam akıllı yap :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben bu capture flag denilen evente girdim! şimdi bizi ışınladı.biz gittik hayvan çıkmadı.içeri girdiler beni kestiler ben kalkmak için bastım 30 dan geriye doğru saydı ama kalkmadı neden böyle ya yapcaklarsa şu oyunu tam yapsınlar öyle desinler event geldi diye nedir ya bu oyun mu oynuyoruz çilemi çekiyoruz

• allah allah bugg dioz hala konu açıonuz yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardımleyn

ya arkadaşlar ben bu capture flag denilen evente girdim! şimdi bizi ışınladı.biz gittik hayvan çıkmadı.içeri girdiler beni kestiler ben kalkmak için bastım 30 dan geriye doğru saydı ama kalkmadı neden böyle ya yapcaklarsa şu oyunu tam yapsınlar öyle desinler event geldi diye nedir ya bu oyun mu oynuyoruz çilemi çekiyoruz

Sen çıkmazsan onlar giremez koçumSonunu düşünen kahraman olamaz

• Zorla oynatan mı var ?
    Madem çile çekiyon oynama o zaman.
  • Bi kere canavar çıkmadıysa nası seni kesiyolar,onu anlamadım canavar kesmeden kapıdan geçemıyorsun.
  • onu bende anlamadım ama içeri girdiler ve öldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Dolar Al Sat Yapılıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

onu bende anlamadım ama içeri girdiler ve öldüm

anlıyorum geçicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Sa_In_T_

Bi kere canavar çıkmadıysa nası seni kesiyolar,onu anlamadım canavar kesmeden kapıdan geçemıyorsun.

evet aynen öyle anahtarı bulmadan kesemezler , eger yaratıklar çıkmamışsa return bas
  • Ne Bu Şiddet Bu Celal ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL -- 6 Mart 2008; 19:28:57 >
  • quote:

ya arkadaşlar ben bu capture flag denilen evente girdim! şimdi bizi ışınladı.biz gittik hayvan çıkmadı.içeri girdiler beni kestiler ben kalkmak için bastım 30 dan geriye doğru saydı ama kalkmadı neden böyle ya yapcaklarsa şu oyunu tam yapsınlar öyle desinler event geldi diye nedir ya bu oyun mu oynuyoruz çilemi çekiyoruz

bende tersı oldu sımdı canavarlar cıktı oldurduk sonra kapı acıldı karsı taraftan adam benı oldurdu 30 sanıye gerı saydıktan sonra adamım dırılmedı bende tekrar oyuna gırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.