Şimdi Ara

YAPAY ZEKA YAZILIMCILIĞI BİTİRECEK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bitirmeyecek ama iş gücü ihtiyacını ilerleyen yıllarda çok büyük düşürecek, aynı başlıkta kırkıncı konu oldu

• bitirecek. bununla beraber bir insanın pc başında oturarak yaptığı işlerin genelini yapay zeka yapıyor olacak. (çağrı merkezi, muhasebe, ERP, bankacılık, devlet memurluğu gibi) kısa vadede durum bu. öğretmenlik, terapi örneklendirebiliriz. teknik personeller için daha vakit çok. (tekniker/teknisyen) robotlar bu çalışma alanlarına dahil olana dek geleceğin kralları onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdi bile
    Yan komşunun Uludağ ceng mezunu oğlu 3 aydıd işsiz

• Bi 5 sene daha tool olmaya devam eder, yazılımcıları replace etmek için erken gibi daha

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    yeni bir şeyler çıkınca genelde hep şu meslek bitti bu meslek bitti denir.Ama çok daha fazla yeni meslek ortaya çıkar.Örnek mektup-telefon,araba-ata arabası vs.Ben yazılımcılık ortadan kalksa bile yeni bir şeyler ortaya çıkar diyorum.

• Bu sefer farklı gibi sanki, prompt engineering yayılabilir iş kolu olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hiç bişmiyorum bir şey diyemem

• Bitmez Yalaz zekanın yazılımcılığı bitirmesi demek bir çok iş kolunu bitirir zaten o konuda sıkıntı olmasın

• AI dediğimiz şey bir de işin özünde aptal bir makina aslında. Database'ini kullanarak anlamlı sonuçlar üretmeye çalışıyor, düşünebilen bir şey değil. Analitik zekası 0. Ayt mat sorularını sor, 30 net yapamaz mesela. O yüzden insanı replace etmesi "kısa süre içinde" mümkün değil. Ha nolur, teknoloji çığır açar, bi bakmışsın superintelligence tarzı bir konsept çıkar, insandan daha zekidir ve düşünebiliyordur, o zaman yazılımcılar bitebilir dersin. Şuanki süreçte, bazı sıkıcı işler automate olur onun dışında komple replace etmesi zor ya bence. Şu durumda en kötü olay, 10 yazılımcı yerine 3 yazılımcı alırlar ve AI kullandırtırlar, ki onun için bile erken aslında daha.

hocam geçen sene dandirik bir resmi çizemeyen AI geçen ay 1 dakika uzunluğunda film yapmaya başladı, yapay zekanın adı iki yıl önce anılmazken çok kısa bir sürede çok büyük bir gelişme yakalandı. önümüzdeki 3-5 yıl içinde insan gücü gerektirmeyen birçok meslekte dediğiniz oranda iş gücü azalacaktır. şu anda geçen sene çıkmış github copilot bile yazılımda işleri tek başına yarı yarıya hızlandırıyor

YAPAY ZEKA YAZILIMCILIĞI BİTİRECEK Mİopenai.com
    Sora: Creating video from text
    https://openai.com/sora

YAPAY ZEKA YAZILIMCILIĞI BİTİRECEK Mİopenai.com
    Video generation models as world simulators
    https://openai.com/research/video-generation-models-as-world-simulators

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 5 Mart 2024; 19:35:10 >

• daxpc kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum reiiis bakacağğızzzz

• Bu iki sonucun aynı şey olduğunu iddia ediyor .d Chatgptye her bişi sorayım dediğimde beni pişman ediyor. Bence daha çok yolu var Resim çizer video falan yapar ama yukardaki arkadaşın dediği gibi analitik düşünme 0. Bir kaç yıl içinde inanılmaz bi hızlanma olmazsa sanmıyorum geçebileceğini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.