yapay zeka bu 40-50yıl doktorlugu bıtırır mı sizce aile hekimi filan değil de ameliyat yapan cerrahları. |
YAPAY ZEKA VS DOKTOR

-
-
tıbbı ve doktorluğu hiçbir şey bitiremez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be 20 yıla ıc hastalıkları gıbı branslardakı doktorlar ıssız kalcak demek dunya nereye gıdıyor boyle?
-
her tıp konusunda sen
neden acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kabul et hocam cerrahı secmezsen ıssız kalcaksın 20yıla.
-
Diagnostik Radyoloji alanını bitireceğini düşünüyorum
-
hocam ne bıtmez sizce ortopedi 20 yıla biter mi ?
-
ortopediye hiçbir şey olmaz sen merak etme :D patoloji ve radyolojinin(tanısal) yapay zeka tarafından en çok tehdit altında olan alanlar oldugunu dusunuyorum
-
şu ana kadarki tüm teknolojik gelişmeler doktorların DAHA ÇOK VE DAHA RAHAT para kazanmasını sağlamıştır.
bu da öyle olacak...
DH'de bile doktor lobisi oldukça derin ve kolları her yere uzanıyor...
gerçek hayatta bu çok daha güçlü...
selam ve dua ile...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapay zeka yedi bitirdi beni, bizleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hocam şunun dediğine inanmayın banlayın gitsin ben banladım onun sallamalarına bakmıyorum bile hep aynı olay
tusta 2 kez üst üste tus 1. olan ve tarihi bir rekor puan çıkaran 1. koç patoloji yazdı ve birkaç yıla bitecek mi
patoloji tıp biliminin temeli, ama tıpla bağlantısı olmayan insanlar sanıyor ki bu resimde şunu gördüm şu epitel var ve tıp bitti sanıyor ama hiç ilgisi yok
ama işte sallıyor
-
sözünüz emir gibidir benim için hocam sunset zaten bıraz tıpa mesafelı tıp okusada cok sevmeyerek okuyor gibi.hocam trdekı saglık sıstemı ılerde abd gıbı ozellesır mı sizce 10yıla filan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X