< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriozkaya -- 3 Ekim 2025; 9:51:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yapay Zeka ile SEO: Dijital Dönüşümün Anahtarı
-
-
Beyler selamlar,
SEO işinde bazen kendi sitemize o kadar aşık oluyoruz ki hataları görmüyoruz. Ben de uzun süre 'içeriğim kral, backlinkim var, niye yükselmiyorum?' diye forumlarda gezip durdum. Sonra anladım ki iş sadece içerikte değil, sitenin arka planındaki o teknik detaylarda bitiyormuş.
Analiz araçlarını (Semrush, Ahrefs vs.) hepimiz biliyoruz ama çoğumuz sadece rakamlara bakıp geçiyoruz. Aslında bu araçlar bize 'sitenin neresi patlak' onu söylüyor. Geçenlerde şu makaleye denk geldim, SEO araçlarının mantığını ve o acı gerçeklerle nasıl yüzleşileceğini çok net özetlemişler:
https://www.pazarlamasyon.com/seo-analiz-araclari-ile-gerceklerle-yuzlesin
Dürüst olmak gerekirse, o yazıdaki gibi analiz araçlarının sunduğu verilerle yüzleşmeden strateji kurmak, boşa kürek çekmekten başka bir şey değilmiş. Eğer hitleriniz yerinde sayıyorsa veya 'nerede hata yapıyorum?' diyorsanız, en azından bu analiz ve yüzleşme mantığını kavramak için bir göz atın derim. Şahsen benim bakış açımı değiştirdi, tavsiye ederim.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler