< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yapacak hiçbir şey yok ya intihar mı etsem

-
-
keşke ölsem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemcinsinizden arkadaşınız varmı hocam??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 yıldır hemcinslerimle takıldım , sıktı
artık takılmama kararı aldım zaten hep aynı klişe muhabbetler , kendini tekrarlayan şeyler
1+0 dairemde tek başıma 2 kedim ve konsolumla sonsuza kadar yaşayabilirim aslında ama hiçbiri yok
quote:
Orijinalden alıntı: highest in the room
16 yıldır hemcinslerimle takıldım , sıktı
artık takılmama kararı aldım zaten hep aynı klişe muhabbetler , kendini tekrarlayan şeyler
1+0 dairemde tek başıma 2 kedim ve konsolumla sonsuza kadar yaşayabilirim aslında ama hiçbiri yoko zaman intihar etmenize gerek yok hocam
Ölmesi gereken biri varsa o benim zira hemcinsimden bile arkadaşım yok.
ben de 1 yıl boyunca yalnız yaşadım ve bir noktadan sonra dışarı çıkıp saçmalamaya başladım. rastgele insanlarla konuşmaya, laf atmaya, otobüs içinde deli taklidi yapmaya başladım. çünkü canım etkileşim istiyordu. sen de bunu denemelisin. yapacak çok şey var sadece sen yapmıyorsun. kabul edilmeyeceğini bilsen bile kızlarla konuşmaya çalış. madem ölmeyi bile umursamıyorsun bunları hayli hayli yapabilirsin, değil mi
-
bir şey yapma isteğim yok tek istediğim sonsuza kadar bir hiç olmak , gece yatıp sabah kalkana kadar ki o hiçlik anını sonsuza kadar istiyorum sadece
quote:
bir şey yapma isteğim yok tek istediğim sonsuza kadar bir hiç olmak , gece yatıp sabah kalkana kadar ki o hiçlik anını sonsuza kadar istiyorum sadeceantidepresana başla o zaman. yani ya intihar edersin yada daha iyi hissedecek şeyler yaparsın bu kadar basit. hiçbir şey yapma isteğin yoksa yiyorsa uyandığında yataktan çıkma ve orada ölmeyi bekle. ama işler öyle yürümüyor. kalkıp kahvaltıya inmeyi biliyorsun. ölümden korkmuyorsan teorik olarak hiçbir şeyden korkmaman gerekir. ben de sana diyorum ki, git dışarı saçmala biraz ve nasıl hissedeceğine bak.
-
bölümün ne babo? ne okuyorsun uni.de?
-
psikoloji
Kendi psikolojin bozukken nasil milletinkinin düzeltebileceksin la.
Sana mı soracam aslanım
quote:
Sana mı soracam aslanımSana müstehak:D
kitap oku hocam
Senin iyi bir dayak yemen lazim. Yanina hiçbir şey almadan bir ormana git 3 gün yaşamaya çalış. Ayısı domuzu derken bak hayatta kalma içgüdülerin nasıl devreye giriyor. O zaman kendine gelirsin
-@hava sıcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 30 Eylül 2021; 20:53:25 >
Motor alın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: feveranbey
kitap oku hocamkitap oku + enstrüman öğren + üniversite kulüplerine üye ol + bir spor dalı ile ilgilen + ingilizce vs. dil öğren.
-
gelen tavsiyeleri dinlemeyeceksen ne diye konu açıyorsun, ilgi mi çekmeye çalışıyorsun
Acilen telefonu elinden bırakıp social media ya ara vermen gerekiyor.
-
No money
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- lise mezunu ne iş yapabilir
- apranax plus kullananların yorumları
- kumru yavrusu kaç günde uçar
- bir insan nasıl bayıltılır
- sol sağ neresi
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- google çizim yap
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X