Şimdi Ara

Yanlızlık yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli dh forum okuyucuları. arkadaşlar takılacak kimse yok 11. sınıfa geçtim tatil boşa gidiyor bunun farkında olmama rağmen gezemiyorum. Bir dostum var o il dışında gezemiyoruz malum. Benden 2 yaş küçük kuzen var diyorum onla gezeyim kem küm. Gruptan bir kişiyle gezicem ailesi izin vermemis. hani diyorum geziyim dolaşayım imse yok şimdi tek başınada olmuyo muhabbet etcek birisini arıyor insan e turkcellin 22.yıl kutlaması vardı kisme glemedi gidemedim fuar son gun bugun gitmek istiyorum kimse yok ailemle gitmekte olur babam yok daha gelmedi annem de öyle gelmek istemiyor zaten çalışıyor sürekli akşam gel felan sürekli sınav oluyor haftasonları felan erken neyse.okuldakilerle takılmak desen hani takılcak kişi değiller daha çocukluğunu aşamamışlar sanki benim kafadarım değiller hani günüm boş geçiyor arkadaşlar lütfen yardım edin kız arkadaşımda yok red yedik e ondan sonra insan kolay kolay herkese aşık olamıyor. 4 eylül fuarın son günü bari gideyim yani han yardımınıza ihtiyacım var tekmi gideyim kimle gideyim. yazım hataları için k.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royals11 -- 4 Eylül 2016; 1:21:10 >

• yazım hataları için k.b derken bile yazım hatası yapıp yazım ahtaları yazmak nedir
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    dostum lütfen konumuz o değil pcden hızlı yazınca öyle oluyor klavyedede sorun yok değil tuş basmama gibi sorunlarıda olmaya başladı neyse.
  • Bi kursa falan basla kardesim en basitinden ingilizce yada ugrasmak istedigin baska bisey olursa hem zamanini gecirirsin,hem cevren olur hemde yeni biseyler ogrenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufaksın be olum daha, hicmi erkek arkadasin yok nasil bir sorunlusun

• Sokakta anket yap senin kafada birini bul tanış kanka ol kop eğlen coş delir uç git ..

• Dostum var 5 yıl felan oldu hani okuldakiler gerçekten hiç takılcak tipler değiller. okuldan sonra hiç konuşmuyoruz hiç ancak ağır ödev olduğu zaman yazıyorlar yada sınav zamanı bazlıları var gerçekten çok egolular onlar ayrı bişey ortaokuldan var aslıdan iyi arkadaşızda 1 yıldır felan hiç dışarı çıkmıyorz topluca gezerdik e anca karşılaştığımzıda selamlaşıyoruz şimdi böyle iyi gün dostu olmuş oluyorum
    zaten okullar açılınca ingilizce kursuna kesin gidicem. dershanedende çok çevrem vardı ortaokulda inanılamz çevrem vardı kızlarla felanda haşır neşirdim şimdi sap gibiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Ergenlik- acil yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.