Bildirim
Yanlışlıkla Manchester - West ham kupa maçına oynamışım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha çok gol olur merak etme. -
İnşallah kafamda 0-0 ve 1-0 skorlar dönüyor
50-100 lira 1,5 alt bahsi oynayabilirsin bu kadar güven sorunu varsa.örneğin 70 lira 1,5 alt oynasan yaklaşık 4 orandan 280 lira yapar.maç 1-0 veya 0-0 bitme durumunda ilk kuponun parayı çıkarmış olursun ? -
-
-
O oranlar ne dostum stresine yazık sendemi yanlış oynadın bayerni
Aynen :)))
-
Sağolasın stressiz tutturduk en sonunda.
quote:
Orijinalden alıntı: JeaLeusy
İnşallah kafamda 0-0 ve 1-0 skorlar dönüyor
dedim daha fazlası olur diye. tebrikler. -
Sağolasın
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ulascan1907
Hayırlı olsun
dostum hayırlı olsun. hangi siteden oynuyorsun, özel mesajla iletirmisin bana, belge falan istiyormu falan? -
Teşekkürler site imajbet belge vs istemiyor en iyi oranları veriyor.
quote:
Teşekkürler site imajbet belge vs istemiyor en iyi oranları veriyor.
dostum bu sitede, kredi kartıyla para yatırma seçeneği yokmu acaba? sadece havale olarak yatırma seçeneklerini gördüm ve nereye havale yapılacağını falan yazmıyor, banka hesap bilgileri falan, ben mi göremedim bilmiyorum... -
Canlıya bağlanıp hangi bankadan atacaksanız o bankanın hesap bilgilerini alıyorsunuz. Yatırdıktan sonrada şu saatte şu kadar yatırdım diye form dolduruyorsunuz çok basit işlemler.
quote:
Canlıya bağlanıp hangi bankadan atacaksanız o bankanın hesap bilgilerini alıyorsunuz. Yatırdıktan sonrada şu saatte şu kadar yatırdım diye form dolduruyorsunuz çok basit işlemler.
bağlandım dostum'da, istedim hesap bilgilerini ama yönetim kararı ile havale ile para yatırma seçeneğini pasif'miş. -
Yeni üyelere vermiyorlar herhalde güvenlik için bilgim yok bu konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X