Şimdi Ara

Yanlışlıkla kızlar tuvaletine girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler yeni lisemde ilk günüm (liseye yeni başlamadım) yeni arkadaşlarımı bırakıp okul çıkışında tuvalete gittim gördüğüm yere direk daldım pisuvar olmaması dikkatimi çekti bende bloklardan birine girdim arkamdan kitledim. Güzel güzel işemeye başlamıştım ki tuvalete birileri girdi takmadım sonra daha çok kişi girdi ve hepsi kızdı :O tabi kızların konuşmasını duyunca işeyememeye başladım fermuarımı çektim yaklaşık 15 dk kızların gitmesini bekledim çıkma teklifleri, çocuklar falan konuşuyolardu. ama hiç gitmediler en sonunda bi kapıma çat çat vurmaya başladı masumca kafamı kapıdan çıkarıp yanlışlıkla kızlar tuvaletine girmişim dedim hepsi gülmeye başaldı onlardan onlarca vardı. Sonra çıkabilirsin dedi bir tanesi bende koşa koşa çıktım ama kapıyı kapattığım anda arkamdan tüm okulu şiddetle sallayan bi gülüşme oldu ben koşa koşa okuldan çıktım herkes gitmişti hava kararmıştı.

• Kapıya tıktık edince sende tıktık edebilirdin ayrica ne tenefüsmüş öyle 15dk sürmüş
    Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• Arkadaş bug bulmuş Cool Bro Story 'Cool Story Bro'dur. Ve de olmamış

Yanlışlıkla kızlar tuvaletine girdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Havuza Geldim
    6 ay önce açıldı
    Havuza Geldim
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.