< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yanlışlıkla kayan arabaya drift cezası gelir mi?

-
-
Güncelleme
Olay yerinde ki kamera MOBESE çıktı :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çöpe mi attın drifti
-
Yemin ederim yanlama gibi niyetim yoktu, aklımdan dahi geçmedi. Arabanın kendisi kaydı, sorun kayması değil. Şekil kayması 🥹
Videoyu izledim. Bence drift gibi durmuyor. Diğer üyelerde öyle düşünecektir
cavit eksiyoutube
Turbo Sadık - Polisle Kapışmahttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=b515hjlbuBw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adalet sistemi iflas ettiği için, cezalar da artık uydurma.
Ardı ardına birden fazla şerit değiştirme diye ceza uydurmuşlar 10.000TL
Makas 50.000TL
Drif 50 küsür sanırım.
Bunların hiç bir tanımı ve somut-net kanıtı yok.
Gün içinde milyonlarca araç ardı ardına birden fazla şerit değiştirebilir, trafiğin doğasında var, BMW-Mercedes, Ford Transit gibi araç gaza yüklenince arkayı atabilir engel olamazsın bazen, sol şeridi uyuzun biri kapatmıştır, sağ-sol-sağ-sol yapar geçer trafiği açarsın bu makas değildir.
Kısaca bu cezalar ve ceza terimleri son 3-5 sene de uydurulmuş işler, gücü ve parası olan dava açsın davadan sonuç çıkmaz AİHM'ye taşısın konuyu.
-
Drift atsam niçin ceza gelir mi diye buraya açayım kral konu. Drift atacak apaçi kafa yapısına sahip olsam zaten cezayı vesaire görmez gözüm. Kendi kaydı araba.
Ne yazık ki öyle, lakin bir çok trafik canavarı için az bile bu cezalar. Asla tasvip etmiyorum böyle apaçivari hareketleri. Ki böyle bir hevesim olsa ne malıma ne de canıma kastım var, gider boş bir arazi de kendimce yanlarım. Bahsi geçen konunun yaşandığı konum açık bir alan.
Bir şey olmaz muhtemelen.
-
Önden çekiş demişsinde, önden çekişli arabayla zaten drift atmak zordur ekstra çaba gerektirir.
Arkadan itişli desen eyvallah diyeceğim yanlışlıkla kayabilirsin ama önden çekişli arabayla nasıl yanlışlıkla drift atabildin onu anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kral yanlışlıkla drift atmakla yanlışlıkla kaymak arasında çok fark var fjskslekmd
Ben kaydım, göbekten dönerken araba kaydı. Ama dediğim gibi sağlam kaydı.
Esp müdahaleci değilse, lift-off oversteer yapabilecek bir yol ayarı varsa ayağı gazdan çekersin veya vites düşürürsün, aracın çok kolay arka gelir. Astra K'da çok tatlı gelirdi, azıcık hafif sol ayakla frene dokun, hemen arka açılır ama kopma gibi değil. Kötü veya soğuk lastikle de istemsiz olabiliyor.
PaulMIGyoutube
Here is my first try at lift-off oversteer on a dry surface. The only handling mod is a set of Weitec Hicon GT coilovers. The car has standard farb and NO rarb. Standard 16in rims and tyres. The tyres were shot, which helped a lot :) No ebrake and no left foot braking. Not trying to prove anything, just having fun around an abandoned wharehouse. I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)https://www.youtube.com/watch?v=G3tpC1v0CZ8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 14 Mayıs 2025; 22:57:7 > -
Üstad klas açıklamayla nokta koydu konuya.
H100 bilen bilir ufak yağmurda arkası gelir. Polis karakolu önü arabaya hafif gaz vermemle kaydı ters kontra verdim baya baya açı alarak kaydım. çok şükür bir şekilde topladım. Durdum baktım gittim ceza gelmedi. Beni izleyen nöbetçi polislerimize selam olsun 😀. Ceza gelir diye çok korktım ama elimde olan bir şey değildi vallahi. Sizinde bir şey çıkmaz diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Drift konularıyla ilgili efsane bir video bu ondan attım. Yoksa yaşadığın endişeyi anlayabiliyoruz. Umarım ceza gelmez. Drift atan kekolar yüzünden normal insanlar paranoya oldu memlekette.
-
Canını yerim güzel insan, yanlış anladığım için özür dilerim. Gün içerisinde yaşadığım olayın stresi yüzünden 🥹
Düşünceniz de umarım haklı çıkarsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X