Şimdi Ara

Yanlışlıkla Babamı Rezil Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam işte dayımgiller teyzemler falan bizdeydi akşam yemeğinda.Neyse tatlıları yerken tatlı konusu açıldı işte.O sırada babam "Bende tulumbayı çok severim " dedi.Benimde boş anıma geldi "En ucuzu o o yüzden seviyosundur " dedim. Sonra çok utandım ama çare olmadı utanmak.Biraz gülmeyle geçti olay.Şimdi utancımdan babamın yanına gidemiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor Gang -- 15 Ağustos 2014; 23:42:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahahah :D
  • Misafirler gidince ağzına terlikle vurmadı mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babanın o an aklından senin için geçenleri tahmin etmeye çalış, üzüleceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Misafirler gidince ağzına terlikle vurmadı mı

Yok konuşmadık daha yanına gidemedim

• Terbiyesiz ahlaksız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazik yav adama kim bilir neler düşünmüştür simdi baban

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hâlâ yaşıyorsan bu bir mucize dir.

Demekki mucizeler gerçekmiş

• O adam seni büyütebilmek için herşeyinden kısıyor.Yoksa oda bilir baklava yemeyi.Sende komikmiş gibi dalga geçmişsin adamla.
  • Ben bir ara bütün akrabaların içinde muhabbet kuşumu severken beni uyaran birine "Niye lan cenabet mi bu kuş?" demiştim. Etraf birden sessiz oldu ben usulca uzaklaştım. Sonra çok utandım lan zaten.
  • İnsan babasına o lafı dermi la adam ne rencide oldu senin yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 15 Ağustos 2014; 23:38:29 >
  • Evet o adam seni daha iyi sartlarda buyutmek icin baklava yerine tulumba yiyor insafsiz

• baban yerinde olsam misafir falan dinlemem kemerle döverdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayın ya tamam sen bi terbiyesizlik yapmışsın ama aile içinde olan şeyler bunlar...Gidip babanla konuşursan inan baban çok sevinir ve hatasını anlayan oğluyla gurur duyar emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Abartmayın ya tamam sen bi terbiyesizlik yapmışsın ama aile içinde olan şeyler bunlar...Gidip babanla konuşursan inan baban çok sevinir ve hatasını anlayan oğluyla gurur duyar emin ol.

Öylede yine ağır oldu

• Afdam sen daha iyi yetiş diye baklava yerine tuklumba yiyor sen babama ayar veriyosun p

Yazık sizin gibi nesle

• sıkma canını özür dile. ne tanıdıgım kişiler var babasına ismiyle hitap ediyolar
  • Çok ayıp etmişsin.
    Git özür dile çok geç olmadan.

• Çarşıdan eve doğru geliyordum adamın biri balkondan bağırdı yeğenim telefonda kontör kalmadı köfteciyi arar mısın dedi aradım köfteyi adam dılo dayı ya 2 köfte vardı ne oldu demiş ben tam anlamadım kıro mu dedim yanında karısı vardı herhalde içeri yarıla yarıla gitti adam hala bağırıyor balkondan dılo dılo diye. İlk başta uyanmadım 2 saniye sonra dumur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EbBüyükKıyak

Bu akşam işte dayımgiller teyzemler falan bizdeydi akşam yemeğinda.Neyse tatlıları yerken tatlı konusu açıldı işte.O sırada babam "Bende tulumbayı çok severim " dedi.Benimde boş anıma geldi "En ucuzu o o yüzden seviyosundur " dedim. Sonra çok utandım ama çare olmadı utanmak.Biraz gülmeyle geçti olay.Şimdi utancımdan babamın yanına gidemiyom

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.