Bildirim
yanlışıkla ağ bağdaştırıcısını kaldırdım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sistem geri yukleme yap sorunun duzelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: code7
sistem geri yukleme yap sorunun duzelir.
hiçbir sistem geri yükleme noktası yok -
anakartın üretici sitesine gir modelini yaz..işletim sistemine göre sürücünü indir. -
quote:
anakartın üretici sitesine gir modelini yaz..işletim sistemine göre sürücünü indir.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
quote:
anakartın üretici sitesine gir modelini yaz..işletim sistemine göre sürücünü indir.
+1
yükledikten sonra ağ yöneticisinde 'Aygıt düzgün olarak yapılandırılmadı.' diyor. Ve sarı bir ünlem işareti çıkıyor. Lanet olsun sadece bir ağ bağdaştırıcısı yükleyeceğim ama 2 saat uğraşıyorum. -
anakart marka ve tam modelini yazarmısın? -
quote:
anakart marka ve tam modelini yazarmısın?
Gigabyte G31M-ES2L -
quote:
Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen
quote:
Gigabyte G31M-ES2L
belirttigin modelde iki adet ethernet yokki..sen ayriyettenmi taktin..eger pci olarak yada doungle olarak taktiysan onlari cikar..driveri o sekilde kur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen
quote:
Gigabyte G31M-ES2L
belirttigin modelde iki adet ethernet yokki..sen ayriyettenmi taktin..eger pci olarak yada doungle olarak taktiysan onlari cikar..driveri o sekilde kur.
evet yedek olarak taktırdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X