Şimdi Ara

Yanlış tercih ile giden puan hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim kardeşlerim. İlk sene telaşıyla mı gecenin yarısı yapıp da sonradan bakmadığım tercih yüzünden midir hukuk fakültesi yerine adalet meslek yüksekokulu kazandım. Yani 2 yıllık bir bölüm.

Şu anlık seneye kalma gibi bir planım var ama sanırım her türlü puanım gidecek. Yine de size bir danışayım dedim.
    Üniversite kazanılıp da gidilmediğinde ilk sene puan kesildiğini biliyorum ama biraz araştırınca "Sınava girdiniz tercih yaptınız ön lisans açık öğretim fakültesini yazdınız ve kazandınız, puanınız gitmez" gibi bir durum olduğunu gördüm. Benim kazandığım Adalet meslek yükseokulu ön lisans fakültesi mi oluyor? Eğer öyleyse puanım gitmemiş mi oluyor? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi why so serious. -- 8 Ağustos 2017; 21:58:42 >

• kardeş kanun var 1 sene sonra dilekçeyle puanının yettiği fakültelere geçiş yapabiliyorsun öyle yap bidaha hazırlanma boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

kardeş kanun var 1 sene sonra dilekçeyle puanının yettiği fakültelere geçiş yapabiliyorsun öyle yap bidaha hazırlanma boşuna

dostum öyle bi imkanım yok maalesef. Eşit ağırlıkta 74bindeydim bu sene. Ben de ankara hukuk gazi hacettepe 19 eylül gibi ünileri yazdım gelmeyeceği için. Seneye de 74bin sıralamayla ankara yüksekokuldan ankara hukuka geçiş yapamam öyle bir şansım olmaz sanırım. Seneye hazırlanıp sıralamamı 20-30binlere çekmeyi istiyordum. Her türlü puanım gitse de seneye şu ankinden daha iyi bir sıralama yapacağım büyük ihtimal. O yüzden puanımın hiç gitmemesi; gidecekse de az gitmesi için çabalıyorum.
  • güncel lütfen+++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.