Şimdi Ara

Yanlış mı yapıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt matematikte 4 kitaptan ilerliyorum.
    Endemik karekök çözüm 3d 345
    Çok zamanımı yiyor hepsinde 80 lere kadar geldim.
    En son 2 ay kala da bilgi sarmalı çözmeyi düşünüyordum tekrar etmek için ama böyle çok yorucu oluyor sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...

Ne güzel söylemiş Ziya Paşa...

3. senesinde 2. öğretim biyoloji bölümünü 7 senede bitirip sözde biyoloji öğreticisi olarak girdiği dershaneden atılan, parasını verip 15 günlük sertifika satın alıp 3 tane kişisel gelişim kitabı okuyup orada yazılanları satırı satırına kopyalayıp yapıştırarak koçluk adı altında çakallık yapan, tyt ve ayt sorularını yolda görse karakola bomba diye götürmekten başka hiçbir şey yapamayacak birinin, kendi bastırdığı problem ve deneme kitaplarını sattırmak için sene başında her gün deneme çözdürmek gibi saçma sapan bir şeyi öneri diye sunan birinin bir öğrenciye ne verebileceğini sorgulamadan video altına yazılan her yorumun, youtube hesabınının gelir hanesine +$ olduğunun farkına bile varmadan "hocaaammm" diye yazan 600 küsür bin öğrenci olduğunu bilmek sizin için trajikomik bir avantaja da dönüşmüyor değil tabi
    Evlat açıkçası an itibariyle gözlemlediğim kadarıyla ciddi bir ihtiyaç var buna...

Zira instagram ve youtube üzerinde dönen korkunç oyunları gözlemledikçe olayın gidişatının gittiği yeri tahmin etmek bile istemiyorum belli bir süre sonra...

Sorgulamadan, eleştirmeden, sözü söyleyen kişinin gerçek niyetinin ne olduğunu soruşturmadan inanıp saçma sapan şeylere prim veren öğrenci oranı üzülerek görüyorum ki son derece fazla...

Burada okuduğum bazı aklı başında çocukların yorumları ve olaya bakışları bir nebze olsun ümit veriyor ancak çoğunluğa baktığımda o videoların ya da paylaşımların altında yazılanları okuduğumda, bazen gerçekten bunlar bizim öğrencilerimiz mi diye düşünümüyor değilim...
  • Büyük yanlış yapıyorsun hemde hadi 2 kitaptan gitmeyi anlarımda 4kitap nedir teke düşür bittikçe diğerine geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme? hadi 3 ünü çöz.sarmalı bırak.deneme atarsın tekrar için.

• o kitaplardan sonra tekrar için Sarmal yapma denemeye geçersin hocam vakit kaybı
  • 4 kaynakla eş zamanlı çalışmak 4 ayrı yemeği aynı anda yemeye çalışmak demektir emin olabilirsin...

4 kez farklı noktalardan yüzeysel kazı yapıyorsun...Sondaj yapman gerekiyor...

1 kaynak yeterlidir...1 kaynak...ancak tüm soruları...daha sonra "tekrar" aşamasında çok gerekiyorsa 2. kaynak fazlasıyla yeterlidir...

Kaynak bitmeden yeni kaynak almak, kendi ayağınıza birilerinin tavsiyesi ile kurşun sıkmak demektir evlat...şu "kaynak sayısı" takıntısını siz öğrencilerin başına musallat eden tipler, kendi yayınlarını sattırabilmek adına hiç düşünmeden böyle saçmalıkları sizlerin hayatlarına sokmaktan vazgeçmiyorlar maalesef...

odaklandığınız nokta nitelik olmalı...nicelik değil...umarım birilerine yardımı dokunur...

çalışmalarında başarılar dilerim...

yolun açık olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail Murat AYDIN -- 10 Ocak 2019; 23:8:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail Murat AYDIN

4 kaynakla eş zamanlı çalışmak 4 ayrı yemeği aynı anda yemeye çalışmak demektir emin olabilirsin...

1 kaynak yeterlidir...1 kaynak...ancak tüm soruları...daha sonra "tekrar" aşamasında çok gerekiyorsa 2. kaynak fazlasıyla yeterlidir...

Kaynak bitmeden yeni kaynak almak, kendi ayağınıza birilerinin tavsiyesi ile kurşun sıkmak demektir evlat...şu "kaynak sayısı" takıntısını siz öğrencilerin başına musallat eden tipler, kendi yayınlarını sattırabilmek adına hiç düşünmeden böyle saçmalıkları sizlerin hayatlarına sokmaktan vazgeçmiyorlar maalesef...

odaklandığınız nokta nitelik olmalı...nicelik değil...umarım birilerine yardımı dokunur...

yolun açık olsun...

Hocam sizden soyle bi guzel tavsiye konusu alsak cok hos olmaz mi? Akliniza gelen guzel onerileri paylassaniz. Cok mutlu olurum valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçma bir tercih mi yaptım
    4 yıl önce açıldı
    Ya yanlış kodladıysam....
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

4 kaynakla eş zamanlı çalışmak 4 ayrı yemeği aynı anda yemeye çalışmak demektir emin olabilirsin...

yolun açık olsun...

Hocam sizden soyle bi guzel tavsiye konusu alsak cok hos olmaz mi? Akliniza gelen guzel onerileri paylassaniz. Cok mutlu olurum valla

Alıntıları Göster
    Evlat açıkçası an itibariyle gözlemlediğim kadarıyla ciddi bir ihtiyaç var buna...

Zira instagram ve youtube üzerinde dönen korkunç oyunları gözlemledikçe olayın gidişatının gittiği yeri tahmin etmek bile istemiyorum belli bir süre sonra...

Sorgulamadan, eleştirmeden, sözü söyleyen kişinin gerçek niyetinin ne olduğunu soruşturmadan inanıp saçma sapan şeylere prim veren öğrenci oranı üzülerek görüyorum ki son derece fazla...

Burada okuduğum bazı aklı başında çocukların yorumları ve olaya bakışları bir nebze olsun ümit veriyor ancak çoğunluğa baktığımda o videoların ya da paylaşımların altında yazılanları okuduğumda, bazen gerçekten bunlar bizim öğrencilerimiz mi diye düşünümüyor değilim...

• Karekök ile 3d yi beraber çöz,tekrar için sarmal+3-4-5 in osym tarzı yeter

• quote:

Cok haklisiniz hocam. İnsanlari kucumsemek istemiyorum ama ogrencilerin cok buyuk bir kismi cok cahil. Ne yapacaklarini bilmiyor vaziyetteler. 18 yasinda insanlar daha kendi ders calisma programini, uyku duzenini ayarlamaktan aciz. Yorumlarda hep hocam ders calisma programi yapin, hocam ne kadar uyuyalim, hocam ne yiyelim tarzi sacmaliklar var. Bu insanlar daha kendini yonetemiyor ki birakin sinavi. Onlari da suclayamiyorum herkes bilincli degil. Ailesi oyle gostermis, ogretmenleri cabalamamis, koyun gelmis koyun gidiyorlar. Uzuluyorum acikcasi. Bu site trnin en bilincli ogrencilerinin bulundugu yer bana kalirsa. Gri koc yorumlari falan aman aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 10 Ocak 2019; 23:38:16 >

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...

Ne güzel söylemiş Ziya Paşa...

3. senesinde 2. öğretim biyoloji bölümünü 7 senede bitirip sözde biyoloji öğreticisi olarak girdiği dershaneden atılan, parasını verip 15 günlük sertifika satın alıp 3 tane kişisel gelişim kitabı okuyup orada yazılanları satırı satırına kopyalayıp yapıştırarak koçluk adı altında çakallık yapan, tyt ve ayt sorularını yolda görse karakola bomba diye götürmekten başka hiçbir şey yapamayacak birinin, kendi bastırdığı problem ve deneme kitaplarını sattırmak için sene başında her gün deneme çözdürmek gibi saçma sapan bir şeyi öneri diye sunan birinin bir öğrenciye ne verebileceğini sorgulamadan video altına yazılan her yorumun, youtube hesabınının gelir hanesine +$ olduğunun farkına bile varmadan "hocaaammm" diye yazan 600 küsür bin öğrenci olduğunu bilmek sizin için trajikomik bir avantaja da dönüşmüyor değil tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail Murat AYDIN -- 11 Ocak 2019; 0:5:0 >

• İsmail Murat AYDIN kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bir analiz/yorum konusu iyi olurdu.

Ha birde şu düşük obp liler için de ufak bir dipnot eklerseniz tadından yenmez

• 2017den beri bu performansla calisiyorsan sana yetistirecez diye kitap basiyorlar galiba
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bittikçe diğerine geç demişsin ama dershaneyle beraber götürüyorum. Ve mart gibi bitecek konular ben nasıl bittikçe diğerine geçeyim ki?

• 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Konuları bldiğini varsaymıştım ben ama dersaneyle gitsen bile 5kaynak çok fazla 2 kaynak ideal bencr senin için şuan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.