Şimdi Ara

yanlış hesaba para yatırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle, saçma sapan yorumlar itinayla şikayet edilecektir. daha önce tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.

sağolsun annemin çalışanları işyeri kirasını başka birinin hesabına yatırmış, malum şahıs da hemen çekmiş.
    yapı kredi bankasında oluyor bu dediğim, 1 haftadır geri almaya uğraşıyorlarmış, banka personeli de ilgisiz davranıyormuş.

benim umrumda değil, dikkatsizliğe sinir olurum; ama bu parayı alabilme şansları var mı?

savcılığa da gidilecek ayrıca. şahıs da şans eseri dolandırıcı çıkmış, koç holding'ten bazı tanıdıklar sayesinde öğrenebildik.

•  yanlış hesaba para yatırma
  • O para yatar geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadardı yatan para.

hesapta olsa para dondurulur süreç başlar geri alınır ama adam çekmiş parayı ohoo ver parayı desen bile vay ben görmedim vay ben işitmedim moduna girer parayı alamazsınız birşeyde diyemezsiniz hesabıma para yatmış ihtiyacımda vardı çektim kullandım der.
  • Konu dışı özele açman gerekirdi.
  • hayır yanlış gönderirsin anlarım da dolandırıcıya yanlış göndermek de yetenek ister
  • Yasal bir hakkınız yok malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış yapandan tahsil edin. Diğer türlü çok sancılı bir süreç, siz bundan sorumlu olmadığınızdan sıkıntı yaşamak zorunda değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

öncelikle, saçma sapan yorumlar itinayla şikayet edilecektir. daha önce tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.

sağolsun annemin çalışanları işyeri kirasını başka birinin hesabına yatırmış, malum şahıs da hemen çekmiş.
    yapı kredi bankasında oluyor bu dediğim, 1 haftadır geri almaya uğraşıyorlarmış, banka personeli de ilgisiz davranıyormuş.

benim umrumda değil, dikkatsizliğe sinir olurum; ama bu parayı alabilme şansları var mı?

savcılığa da gidilecek ayrıca. şahıs da şans eseri dolandırıcı çıkmış, koç holding'ten bazı tanıdıklar sayesinde öğrenebildik.

Siz savcılığa şikayet edersiniz banka çekilmiş parayı geri alamaz. savcılığında keyfi gelirse o dava ile uğraşır ki adalet bakanlığı çok nadir mağdurun yanında olur, onları unut yani. Ama avukat tutarsan avukat hesaba erişim sağlatır. o hesaba yatan para çekilir taki senin meblana ulaşana kadar. sonra serbest bırakılır. telefondan dolandırılanlar için de tek geçer yol budur.

• Para çekilmeseydi dilekçe ile hemen hallolurdu. Para çekildiğinde ise karşıdaki iyi birisi oldaydı ki dolandırıcıymış imkansız demiyelimde kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal süreçlerle zor...

Biraz daha araştırma yap git adamın yakasına yapış. Tabi gidip kardeşim para benimdi dersen tamam iki gün sonra gel diyecektir.
    Direk 2 kişi gidip bi güzel benzetin bakın bakalım veriyor mu vermiyor mu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.