Şimdi Ara

yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurocan -- 8 Mart 2012; 23:02:39 >

• aynı dert

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurocan -- 8 Mart 2012; 23:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurocan

Mesela birisinden çok hoşlanıyorsam gözlerine bakamıyorum.Ya bir şey hisstemiyorsa bana karşı,ya beni sadece arkadaş olarak görüyorsa,ya dalga geçerse vs...Konuşamıyorum sanki o yokmuş gibi davranıyorum istemeden.Ama birşey hisstmediğim kişilere karşı da çok rahatım samimiyim(sınır var tabi ) bu seferde karşımdaki bana karşı bişey hisstemeye başlıyor yada benim ondan hoşlandığımı düşünüyor arası nasıl olcak anlayamadım açıkcası?

yaşın kaç bilmiyorum ama sana tavsiyem kendin olman.zamanla herşey hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: FX4100

quote:

Orijinalden alıntı: hurocan

Mesela birisinden çok hoşlanıyorsam gözlerine bakamıyorum.Ya bir şey hisstemiyorsa bana karşı,ya beni sadece arkadaş olarak görüyorsa,ya dalga geçerse vs...Konuşamıyorum sanki o yokmuş gibi davranıyorum istemeden.Ama birşey hisstmediğim kişilere karşı da çok rahatım samimiyim(sınır var tabi ) bu seferde karşımdaki bana karşı bişey hisstemeye başlıyor yada benim ondan hoşlandığımı düşünüyor arası nasıl olcak anlayamadım açıkcası?

yaşın kaç bilmiyorum ama sana tavsiyem kendin olman.zamanla herşey hallolur

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurocan -- 8 Mart 2012; 23:03:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.