Şimdi Ara

YANIYORR bitenekadarda airties 6271 kablosuz voip modem 29.90tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bitenekadar.com/invite_?t=Mzc3NDM1fHNvY2lhbHw0Ni4xLjEzOC4xOTc=

yeni üyeliklerde 50tl ve üzeri kargo bedava

fiyat çok uygun geldi bu işi yapıyorum 10 adet aldım ihtiyacı olan baksın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 24 Kasım 2014; 1:12:54 >

• Sıfırlanmış ürün olma ihtimali çok kuvvetli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda biri net dagitmisti iyi modemdir ihtiyaci olan kacirmasin

• Bunun usb si falan calismiyor. Ona gore satin alin.

• Ozelliklerinin cogu kisitlanmis olarak geliyor ve airties eger cihazi superonline den almadiysaniz bu urune destek vermiyor. 2007 yili uretimi olan saglam bir model ancak acikcasi ben onermem.3g dagitmak icin aldim, calismadi, aylardir evde yatiyor.

• walla bu paraya bu modem bedava sonuçta modem çok şeyde beklememek lazım bu fiyata bundan iyi ürün bulunmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

walla bu paraya bu modem bedava sonuçta modem çok şeyde beklememek lazım bu fiyata bundan iyi ürün bulunmaz diye düşünüyorum

Tabi sen bu isi yaptigin icin daha iyi bilirsin ama birde soyle bir cihaz var.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98899695

Hem 54 degil 300 mbps, hemde 3 usb aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 24 Kasım 2014; 1:37:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç ay önce İndirimplus'ta 20TL ve üzeri alışverişe 10TL idi. O çok daha avantajlıydı. Şimdi tabi en ucuzu bu ama fırsatı kaçırmışsınız o zaman.

• Usb voip çalışmıyor forumda satılan huwai openwrt yüklendiği için daha cazip.
  • Bende de var bundan, bir kenarda duruyor, oldukça sıradan bir modem. Voip, USB file server, 3G paylaşım vs. gibi "sözde" özelliklerinden hiçbiri çalışmıyor. Ayrıca iki antenli olmasına rağmen wifi gücü de çok çok zayıf. Superonline'ın verdiği Huawei'nin antensiz modemi bile bundan çok daha fazla kapsama alanı sağlıyor.
  • Özelliklerine bakılıp alınacak bir modem değil, süslü pakize resmen.

Bunu artık her yerde görüyorum, değerine gelirsek 10tl eder anca, ondada kullanmaklık değil, modemin bozulur madur olmamak için kenarda durup işin düşünce seni "idare" edecek bir modemdir. Günümüz teknolojisi ve internetinde çok fakir kalacak bir modem. Buna 30tl verecek yerde huewia modem var onu al en azından bundan kat kat iyi.
  • marka fiyat bakımından cazip en azından uzun süre dayanıyor bozulmuyor 5-6 sene içerisinde sattığım airtieslerden geri dönüş olmadı hepsi sağlam
  • 32.90 olmuş
  • modemler elime ulaştı ürünler sıfırlanmış ürünler biri.netin modemleri bunlar böyle bir şey beklemiyordum modemler çok güzel fakat iade edeceğim geri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.