Selamlar ihtiyacı olanlar için bence süper fiyat. Çoğu sitede tanesi 60 tl civarı. Geçenki indirimde 215 tl ye düşmüştü şimdi 244 ama yine de çok uygun kaçıranlar üzülmesin işte link : BRITA MAXTRA+ Yedek Su Filtresi – Altılı 289,90 TL yerine 214,80 TL ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 10 Nisan 2022; 11:39:34 > |
YENİDEN İNDİRİMDE ! Yanıyor ! Brita 6'lı Filtre 243,90 tl ! Tanesi 40 TL !

-
-
Harbi iyi. Kupon kullanmak lazim ama rahat su icemeyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam kupon varsa ne ala ama kuponsuz da süper dediğim gibi en yakın fiyatlar tanesi 60 civarı.
-
Teşekkürler yararlandım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buldunuz mu hocam geçerli kupon var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim güle güle içelim suyumuzu
-
Yanında sürahi de lazım halıyle. İlk defa alacağım sürahi için de uygun link var mı teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir filtreden kaç litre içilebilir su çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 litre sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam evet 150 litre çıkıyor.
Arşa çıkan damacana fiyatları sonrası bayağı uyguna geliyormuş aslında ama internette su için mineral yoksunluğu ve çeşme suyu tadı geliyor gibi yorumlar vazgeçirdi:)
Yumusak su icmeye alisiksaniz sevmezsiniz. Suyu tat olarak yumusatmiyor cunku.
Bunun disinda makarna, corba vs yaparken kullanmak iyi.
Aritmayi yemeğe çaya kullansaniz zaten su ihtiyaçlarınızı karşılarsiniz rahat. Damacana kullanimi düşer. Biz 10 yıldır kullanıyoruz ama soğutmadan aritma suyu icemiyorum. Tatsiz geliyor bana. Soğuk güzel ama. Damacana fiyatlari cidden arşa çıktı resmen
Trendyol ve Hepsiburada yorumlarında yedek kartuşların , sürahinin üstünde gelen kartuşlar gibi olmadığı söyleniyor. Çabucak fltre özelliği kaybolup, suya (içindeki Hindistan cevizi kabuklarını) kum gibi saldığı söyleniyor.
Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur
15 yıldır kullanıyorum, Türkiyede satılmazken yurtdışından getirmiştim. Aldığım kartuşlarda şimdiye kadar öyle bi sorunla karşılaşmadım. İlk 2 filtrelemede karbon verir suya o da dökülür zaten, sonrasında dikkat edilecek şey kartuşları kurutmamak yani hep su dolu bırakacaksınız.
Çay ve yemek türü için kullanıyorum,içmeye 5lt pet alıyorum, Ankarada çaydanlıktan hiç kireç temizlemedim şimdiye kadar.
şikayet edenler belki sorunlu bi parti üretime denk gelmiş olabilir,sahte ürün almış olabilir..
-
Bu arada bu fiyatı bi daha zor görürüz 6 lı paket aldım bitane, ilk alacaklar sürahi artı 3 paket var o artı bunu alabilir aynı satıcıda.
Eskiden yurtdışında kampanyalar olurdu sürahi + 2 kartuş, sürahili paketin fiyatı yedek 2 kartuştan ucuz olurdu, 6 kutu alır sürahileri atar kartuşları bavula doldururdum :)
-
bende hepsinden var musluga takılan ya da surahi var stokladım da filtre vs ama heryerde aynı tadı vermıyor ve çay suyu olmuyor, bundan dolayı damacanaya geçtim, bisuda kampanyalı alıyorum
-
suyun niteliğine göre değişmekle birlikte suyun tadı acımaya başlayınca değiştiriyorum.
bu arada haber veren arkadaşa teşekkürler.
dipnot: Bu üründe avantajlı fiyat vardır. Kupon kullanımı ile ilgili detaylara Sepetim>Kupon Kullan alanından ulaşabilirsin.
-
244ten yeni almistim,hemen bundan stok yapayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- spotify 3 ay ücretsiz
- tutaste parfüm
- lego benzeri markalar
- algida ile kazan puan hilesi
- yandex tod
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X