Şimdi Ara

Yanıyor !! 1099TL Philips 23.8' 242E1GAEZ 144Hz 1ms HDMI DP FHD Freesync P. Yükseklik Ayarlı VA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
5.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şubeden gidip alınabiliyor mu bu fiyata?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam 120 stok vardı. Hepsi gitmiş fazla yoruma gerek yok bence.

• Stok güncellemişler. İhtiyacı olan bakabilir. 75hz ekrana aynı parayı vermeyi düşünürken bu seçenek çok iyi oldu.

Ekleme: Sonuncusunu ben almış olabilirim. Şimdi baktım da 1800 küsur olmuş fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 13 Kasım 2021; 10:40:33 >
  • bende hata veriyor alım yapamıyorum sizde de aynı problem varmı acaba. sitede mı sıkıntı yoksa ziraat bankasında mı

• aldım konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim ihtiyacım olmasa bile aldım bu dolar kurunda buna pahalı diyen yaşamasın

• Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler ben de 1099'dan aldım ihtiyacım vardı. Teşekkürler

• @NikkiDog sen kimsin la ben seninle konuşma fırsatı yakalamak için uğraşayım? 1 sene önce üye olmuş yaşın kadar üyelik geçmişim vardır kafan mı güzel senin?

• arkadaşlar monitör geldi, hiçbir kusur yok. Bu fiyata bedava olmuş.

haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Arkadaşlar monitör geldi. Renklerini ben beğenmedim iade edeceğim. Eğer isteyen varsa 100 tl komisyon ile satabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim ürün Ups Boğaziçi'nde takıldı galiba 16'sından beri işlem yok. Bu durumda olan başka kimse var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt

16 si teslimat yazıyordu, gelmedi hala aynı şekilde. Ups çok rezil bir kargo zaten. Şube yok bir şey yok iade için arasan gelmezler vs keşke kimse çalışmasa bunlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slapert -- 18 Kasım 2021; 11:2:9 >
  • Bana hemen geldi hemde pzt geldi. Cts siparis gectim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiyedeki en gereksiz kargo UPS olabilir

• Benim üründe geldi ama kutuda fatura çıkmadı mail adresimden gelmedi ne yapmam gerek

• Ürün az önce teslim edildi. Kampanya zamanı ups kargodan uzak durmak gerektiğini öğrenmiş olduk.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.