< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanıyor !! 1099TL Philips 23.8' 242E1GAEZ 144Hz 1ms HDMI DP FHD Freesync P. Yükseklik Ayarlı VA (3. sayfa)
-
-
Dün akşam 120 stok vardı. Hepsi gitmiş fazla yoruma gerek yok bence.
-
Stok güncellemişler. İhtiyacı olan bakabilir. 75hz ekrana aynı parayı vermeyi düşünürken bu seçenek çok iyi oldu.
Ekleme: Sonuncusunu ben almış olabilirim. Şimdi baktım da 1800 küsur olmuş fiyatı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 13 Kasım 2021; 10:40:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende hata veriyor alım yapamıyorum sizde de aynı problem varmı acaba. sitede mı sıkıntı yoksa ziraat bankasında mı
-
aldım konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim ihtiyacım olmasa bile aldım bu dolar kurunda buna pahalı diyen yaşamasın
-
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler ben de 1099'dan aldım ihtiyacım vardı. Teşekkürler
-
@NikkiDog sen kimsin la ben seninle konuşma fırsatı yakalamak için uğraşayım? 1 sene önce üye olmuş yaşın kadar üyelik geçmişim vardır kafan mı güzel senin?
-
arkadaşlar monitör geldi, hiçbir kusur yok. Bu fiyata bedava olmuş.
haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Arkadaşlar monitör geldi. Renklerini ben beğenmedim iade edeceğim. Eğer isteyen varsa 100 tl komisyon ile satabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim ürün Ups Boğaziçi'nde takıldı galiba 16'sından beri işlem yok. Bu durumda olan başka kimse var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 si teslimat yazıyordu, gelmedi hala aynı şekilde. Ups çok rezil bir kargo zaten. Şube yok bir şey yok iade için arasan gelmezler vs keşke kimse çalışmasa bunlarla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slapert -- 18 Kasım 2021; 11:2:9 >
Bana hemen geldi hemde pzt geldi. Cts siparis gectim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiyedeki en gereksiz kargo UPS olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim üründe geldi ama kutuda fatura çıkmadı mail adresimden gelmedi ne yapmam gerek
Ürün az önce teslim edildi. Kampanya zamanı ups kargodan uzak durmak gerektiğini öğrenmiş olduk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X