Şimdi Ara

Yanıyoorr GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8G 3133 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8G GV-N2070WF3-8GC, RTX2070, PCI-E16 3.0, 8GB/256bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort, USB Type-C Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10022

alacak olan arkadaş varsa kaçırmasın bir baksın derim

• Fırsatception. Forumda paylaşılıyor, whatsapp, telegram gruplarında paylaşılıp dönüp tekrar paylaşılıyor herhalde.
    https://forum.donanimhaber.com/gigabyte-rtx-2070-windforce-3-fanli-inventus--140279746
  • bir ekran kartı 3 bin lira mi oldu. vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldık da aldıktan 45 dakika sonra ürün tedarik edilemiyor statüsüne düştü umarım siparişi iptal etmezler.
  • RingosDesert kullanıcısına yanıt
    Stoğu bitirmişin dostum ondandır :D
  • Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir hocam, ayda yılda bir bilgisayar topluyoruz
  • RingosDesert kullanıcısına yanıt
    10 farkli 2070 karttan fps degeri en kotu olani msi gaming ve rog strix ile aralarinda %5-10 arasinda fps farki var.
    Firsati ilk ben gorup paylasmistim hepsiburada kdv indirimini bekliyorum bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK RTX 2070 GIGABYTE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cemil64 kullanıcısına yanıt
    Demek ring hattıymış hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı araştırmayı ben de yaptım fakat kaçırdığınız bir nokta var gibi geldi bana. Clock Hızlarından dolayı oluşan bu FPS farkını çok ufak bir ayarla bunu aşabiliyorsunuz ve bu bahsettiğiniz modellerden bir farkı kalmıyor. Bu Clock Hız değişimi çok rahat bir şekilde kaldırabilecek bir soğutması mevcut kartın. Tabii bu işlemlerle uğraşmayayım derseniz saygım sonsuz. Umarım istediğin fiyat bandında aradığınız ürünü bulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.