bu önemli bir haber. şimdi biraz umutlandım. Ben de xdsl no' alıp hemen topukluyacam bunlardan internet gelirse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (11. sayfa)
-
-
pelicell altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsunuz yoksa Telekom altyapısı üzerinden mi?
Bağlantınız Vdsl mi Fiber mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darısı başınıza
Benim bağlantı fiber Telekom altyapısı
her ay fatura geliyor e-posta adresime orda yazıyor. eğer fatura göndermezlerse Alo189 maliye ihbar hattını ararım. Fatura göndermek zorunda
Pelicell in altyapısı mi var ki
bilmiyorum ki var mı yok mu ama çatıdan internet diye özel bir sistemleri var
İnterneti gelen başkası var mı peki ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam nasıl iletişime geçtiniz ki. firma hiç bir türlü cevap vermiyor
-
O zaman güzel bir haber en azından umut var
Whatsapp tan mesaj attım cevap vermediler ama ondan mı yaptılar inan bilmiyorum
Tarafiniza yeni kurulum icin telekom ekipleri tarafimizca gonderilmekte olup, baglantinizin aktif olmasi icin ekipleri geri cevirmemenizi rica ederiz. B037 gelen son mesaj
Gol galiba, sevindiğimiz duruma bak. Belki onlar da bıkmıştır böyle bir durumdan sıfırdan kurulum olacaksa görelim bakalım.
Edit: yarın diye okumuşum o kadar bıkmışım ki olmayan kelime türetmişim. Boşa sevindik kim bilir ne zaman gelecek.
quote:
Tarafiniza yeni kurulum icin telekom ekipleri tarafimizca gonderilmekte olup, baglantinizin aktif olmasi icin ekipleri geri cevirmemenizi rica ederiz. B037
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 11 Aralık 2023; 17:41:44 >
O değil de evde değilsek ne olacak? Bizi ararlar herhalde.
Komşuya anahtarı verin.
-
Benim kablom takılı herşeyi hazır neyin kurulumu oluyor ki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiberse yeni kullanıcı adı ve şifre tanımlaması yapıyor olabilir routere.
-
Bana da aynı mesaj geldi yarım saat önce. Şimdi bu mesaj herkese değil de sadece ekiplerin yolda olduğu kişilere mi geliyor anlamadım
Her ay e-fatura geliyorsa faturanıza dikkatlice bakın, gözden kaçırmış olabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X