Şimdi Ara

Yanımdakinin Yaptığı Artık Ne Derseniz. (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün coğrafya sınavında 50 puan kadar kafamdan yaptım.Telefonda da defterin fotoğrafı vardı.Hoca da bakmıyordu.Telefondan doldurdum cevapları.Tabi yanımdaki aç kağıdını koy şuraya diyerek bana resmen tekme atıyordu.Sonra bağırdı hocam x (ben) telefondan kopya çekiyor diye.Hoca dedi oğlum ne yapıyorsun? Ben tamamen soğuk kanlılıkla bir şey yapmıyorum hocam diyerek dikkatlice telefonu cebime koydum.Hoca yanıma geldi telefon veya herhangi bir kopya parçası göremeyince geri döndü.Ve sınav bitti.

_İşte böyleleriyle oturuyoruz arkadaşlar.Yanınızdakini bilin görün tanıyın.O eleman sınavdan 0 aldığını söyledi.Ne yalan söyleyeyim hiç üzülmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne şerefsizler var Benzeri başıma gelmişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marshall_Mathers

Ne şerefsizler var Benzeri başıma gelmişti..

Hocam bu olay karşısında söylediğim tek söz: "Allah'ım ne onun bana ne de benim ona bir daha işim düşsün" oldu.

• 0 aldım dediğinde kahkahayı basardım...

ama sınav çıkışıda girişebilirdim hele yakalansaydım ondan uzak dur tüm sınıfıda ona karşı doldur(survivor tarzı)
  • hocam o çocuğun durumunu yeni mi keşfettiniz biraz geç olmuş
  • Aman tanrısı ne kadar ciddi bir konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla lise arkadaşlarını dikkatli seçmek lazım. Çok kıskanç seni çekemeyen insanlar olabiliyor. 30-40 kişilik lise arkadaşlarından 1-2 tanesi ile görüşüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bama hiç denk gelmedi kardeş kardeş kopyalaştık hep, tabi veren hep bendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Ben sana ne yaptım?

• @dexlab
    Hocam hafiften dolduruşa getirme ne yalan söyleyeyim yapmıyorum veya yapmayı düşünüyorum değil.

@-Sherlock-
    Öyle her ortama girmem hocam.Arkadaşın durumu biliyordum da bu kadarını bilmiyordum.

@4Sfenks
    Aynen hocam.Adam akıllı konuştuğum 30 kişi içinden 5 kişi vardır.

@DT Swiss
    Sen şanlıymışsın hocam.Bunlar her yerde çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 gün sonra -- 20 Mart 2014; 1:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Bama hiç denk gelmedi kardeş kardeş kopyalaştık hep, tabi veren hep bendim

asil mesele o zaten

• lise yillarim oldu o cocuguyu dovdum ha calismadan geliyor okula kopya mopya ugrasmaz ben ugrasiyorum sonra benden kopya yuru git dedim bi seslendi hocayi kagidi agzima soktum neden soktum hoca tehlikeli hep cepleri karistirir neyse uzatmiyim o serefsi... ah gunleri neler neler oldu lisede ozlemisim liseyi uni terk

• quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Dün coğrafya sınavında 50 puan kadar kafamdan yaptım.Telefonda da defterin fotoğrafı vardı.Hoca da bakmıyordu.Telefondan doldurdum cevapları.Tabi yanımdaki aç kağıdını koy şuraya diyerek bana resmen tekme atıyordu.Sonra bağırdı hocam x (ben) telefondan kopya çekiyor diye.Hoca dedi oğlum ne yapıyorsun? Ben tamamen soğuk kanlılıkla bir şey yapmıyorum hocam diyerek dikkatlice telefonu cebime koydum.Hoca yanıma geldi telefon veya herhangi bir kopya parçası göremeyince geri döndü.Ve sınav bitti.

_İşte böyleleriyle oturuyoruz arkadaşlar.Yanınızdakini bilin görün tanıyın.O eleman sınavdan 0 aldığını söyledi.Ne yalan söyleyeyim hiç üzülmedim.

Gardaşım liseden arkadaş edinilmez. Çoğunda tutarlılık yok, daha önemlisi mantıklı düşünemiyorlar

• Senin suçun, çocuğu dövmen lazımdı.
  • csb
  • Ben olsam direk sınav sonunda yaka paça ... Senin hatan
  • @Gracious
    Hayır arkadaşım değildi zaten.3-5 kişiyle konuşurum ancak.

@Mr. Pink
    Haklısınız aslında.

@Willy Willie
    Hocam baltalamayın lütfen.

@Kızıl_Şaman
    Keşke dalsaydım direk.

• Up.

• Gebersin okaliptusun çocuğu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.