Bildirim
Yanıcı Bomba ile adam 'vurmak'
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
101 ms %3 loss aslan ttnet be heyt be. inadına fiber gücü ulan. -
molotofun çarptığı adamı öldürüp yere düşmesiyle de başka birini yakmışlığım var -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
101 ms %3 loss aslan ttnet be heyt be. inadına fiber gücü ulan.
Bunlar birde iyi günleri. Ankara Ayvalıdayım, 4 tarafım fiber, ayvalı mahallesi üvey evlat gibi, atlamışlar burayı. Sonra hat devam ediyor. Şaka gibi. 3 ay önce stabil 70'ti. Ne zaman Fiberlemeye başladık, o zamandan beri böyle dandirik bi hal aldı. -
sürekli yeni müşteri almalarına rağmen santralleri büyütmemelerinden kaynaklandığını düşünüyorum ben. çünkü genelde yoğun saatlerde ping oluyor. sabah ve öğlen saatlerinde genelde normal oluyor pingler. adamlar en az yatırımla nasıl para kazanabilirize kafa yorduğu için bizim sorun daha sürer 15-20 yıl. anca düzgün bir hükumet gelir hakkımızı koruyacak yasa falan yapar o zaman düzelir bu işler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Man Down
molotofun çarptığı adamı öldürüp yere düşmesiyle de başka birini yakmışlığım var
😅😂👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
sürekli yeni müşteri almalarına rağmen santralleri büyütmemelerinden kaynaklandığını düşünüyorum ben. çünkü genelde yoğun saatlerde ping oluyor. sabah ve öğlen saatlerinde genelde normal oluyor pingler. adamlar en az yatırımla nasıl para kazanabilirize kafa yorduğu için bizim sorun daha sürer 15-20 yıl. anca düzgün bir hükumet gelir hakkımızı koruyacak yasa falan yapar o zaman düzelir bu işler.
Bu altyapının komple çöpe atılıp bir an önce fiber altyapıya geçmemiz lazım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinekrem -- 26 Mart 2016; 1:43:03 > -
ha smoke , ha flash , ha yanıcı bomba. ne fark eder? sanki hepsi farklı etki yaratıyor :D komik değil. -
kanka flash ve smoke oldurmuslugum var sahidimsin hatırlarsan -
aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sondaki gülüş -
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
Sondaki gülüş
Kendimi kaybettim ondan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X