Şimdi Ara

Yang ve EP alımı satışı hakkında öneri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metin2 oynayan bir oyuncunun +55 levelden sonra EP alma zamanları başlar. Ve bu oyunu oynayan bir çoğunlu öğrenci olduğu için bazı bazı bu durum güç duruma gelebiliyor.

6 TL gibi keş paraya bile EP alabiliyorsunuz. Sadece EP ile sınırlı değil tabi ki Yang alabiliyorsunuz ve satabiliyorsunuzda...

Yang alımı ve satışında kampanyalar oluyor bunlarıda takip ederek yararlanabilirsiniz.

www.oyunbayisi.com

Yaklaşık bir buçuk yıldan beri burayla alışveriş yapıyorum birgün bile hizmette sorun olmadı.

Daha öncede PIA kullanıcı adımla giriyordum artık bu nickle aranızda olucam.

Herkese iyi forumlar.

• şimdi bu yorumu yazarken bilemiyecem güvenilirsiniz - değilsiniz

metin2 de gameforgenin anlaştığı 1. şirket ve tek şirket olan gamesultan da 35 ep 6.5 lirayken

sizde nasıl 6 lira oluyor ?

yada 1250 ep gamesultanda 112 lira iken
    sizde nasıl 95 lira oluyor ? bizim cebimizi mi düşünüyosunuz yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 1 Eylül 2010; 8:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

şimdi bu yorumu yazarken bilemiyecem güvenilirsiniz - değilsiniz

metin2 de gameforgenin anlaştığı 1. şirket ve tek şirket olan gamesultan da 35 ep 6.5 lirayken

Bu işler böyle, o ep'leri parayla aldıklarını mı sanıyorsun. Bunda ne var ki,
    TR'de açılalı 2 gün olmamış yeni serverda, 1. bile 35 level öyle diyim, 1t m satılıyordu ve gerçekten teslimat var.
    Bir bildikleri var bir yoldan kazanıyorlar işte.
  • parayla almasalar gameforge'nin bir işine yaramaz.

bence bu işte bir iş var.. sonuçta board'da adamlar bas bas bağırıyor biz gameforge olarak sadece gamesultana ep veriyoruz gamesultan ep satıyor şirketlere ve oyunculara diye.
  • Bu kadar ep'i ve m'yi nerden buluyorlar yav
  • bildiğim kadarıyla cevaplayayım. yang satışını oyundaki istiridye botları ve ilk iki köy-vadi-tapınak-çöldeki botlar sayesinde yapıyorlar.

EP olayı ise ayrı. Gamesultan tan 5 kez 1250 EP alınca bir kez 1250 EP bonus geliyor. Yani 95 ten satıp 6 tane satmak yerine 110dan 5 tane satıyorlar.

Yang siteleri ise havale ile siteden alıyorlar EP daha ucuza geliyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

bildiğim kadarıyla cevaplayayım. yang satışını oyundaki istiridye botları ve ilk iki köy-vadi-tapınak-çöldeki botlar sayesinde yapıyorlar.

EP olayı ise ayrı. Gamesultan tan 5 kez 1250 EP alınca bir kez 1250 EP bonus geliyor. Yani 95 ten satıp 6 tane satmak yerine 110dan 5 tane satıyorlar.

Yeni server açılalı 2 gün olmadan 1. 35 level bile değilken diyorum, botla istiridye yapıp satacak kimse bile yok, kime satsın adam 1m bile yok millette.
    Server açılalı 2 gün olmadan 1. 35 levelken 1t satılıyorsa oyunda bir para açığı var ya da gameforge para için anlaştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

bildiğim kadarıyla cevaplayayım. yang satışını oyundaki istiridye botları ve ilk iki köy-vadi-tapınak-çöldeki botlar sayesinde yapıyorlar.

Yeni server açılalı 2 gün olmadan 1. 35 level bile değilken diyorum, botla istiridye yapıp satacak kimse bile yok, kime satsın adam 1m bile yok millette.
    Server açılalı 2 gün olmadan 1. 35 levelken 1t satılıyorsa oyunda bir para açığı var ya da gameforge para için anlaştı.

Söylediği mantıklı. Bi iş var bunun içinde ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

şimdi bu yorumu yazarken bilemiyecem güvenilirsiniz - değilsiniz

Bu yoruma kısa ve öz.... üzümünü ye bağını sorma :)

Satan memnun alan memnun güvenilir bir yer olmasa zaten buraya konu açmayı bırak alışveriş yapmam 1.5 yıldır alışveriş yaptığım site...

Gamesultana gelince gameforce ile anlaşmalı olduğuna göre alınan EP ve Yang dan biraz para kırıyorlar diye biliyorum oyuncudan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlcayTR -- 5 Eylül 2010; 15:56:48 >
  • zaten üzümünü ye bağını sormalardan ne vurgunlar gördük bu forumlarda tek metin2 için değil..
  • Bana bir yanlışı olmadığına göre sizede olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Bu kadar ep'i ve m'yi nerden buluyorlar yav

EP'i değilde Yang'ı nereden bulduklarını çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ventola

quote:

Oyunda ya açık var, yada gameforge bile bile veriyor.
    Yeni server açılıyor mesala, açılalı yarım gün olmadan, hatta server 1.si 25 levelken, bi bakıyorum bu tür sitelerde 1T yang satılmaya başlıyor o serverda.
    Gerçekten de veriyorlar ama, bir iş olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: ventola

quote:

Oyunda ya açık var, yada gameforge bile bile veriyor.
    Yeni server açılıyor mesala, açılalı yarım gün olmadan, hatta server 1.si 25 levelken, bi bakıyorum bu tür sitelerde 1T yang satılmaya başlıyor o serverda.
    Gerçekten de veriyorlar ama, bir iş olduğu kesin.

Aynen. Kim Alıcakki İstiridyeyi? Jade Açılalı 2 Ay Oldu İstiridye Fiyatları Hala 500 K Falan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.