Şimdi Ara

Yandex Uyanıklık Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fbyandex ile sadece anasayfasında arama yapılabiliyor, mesela yukardaki araç çubuğuna ne aradığımı yazınca normal yandex den arıyor, bir kelimeye sağ tık yandex ile ara yap yapınca yine normali ile arıyor ve en can alıcı nokta fbyandexle arama yaptıktan sonra soldaki logo normal yandex ile değişiyor fbyandex olarak kalmıyor(çok nadir görüyorum fbyandex kaldığını).Forumda bilgisayar ile haşır neşir olan arkadaşlar her seferinde ana sayfaya dönüp arama yapmanın ne kadar saçma olduğunu anlayacaklardır, bu konu hakkında bir çalışma yapılmalı kesinlikle.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• eğer dediğin gibi olmasa tüm olağan aramalar fbyandexe gider. Adamlar bunu düşünmüştür bence

• Fbyandex tarayicidan girince nereden arama yaparsan yap sayiliyor. Bu konu neyse de benimde cok cekincem var su yandex ile sonunda kotu birsey yapicaklarmis gibi aramalarin sayilmamasi flan bi bahane uydurup umarim olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alle33

Fbyandex tarayicidan girince nereden arama yaparsan yap sayiliyor. Bu konu neyse de benimde cok cekincem var su yandex ile sonunda kotu birsey yapicaklarmis gibi aramalarin sayilmamasi flan bi bahane uydurup umarim olmaz.

Öyle bir şey yok. Resmi sitede fbyandex tarayıcısı ile yandex.com/fb sayfasında yapılan aramaların geçerli olduğu yazıyor.
    Onu geçtim, başlangıç sayfası da değiştirilmiyor. Cidden bu Yandex çok uyanık bir firma. Eskiden saygı duyardım ama şimdi iyice soğudum.

• Arama motorunu fb yandex yapabiliyorsun. Araştırmalısın

• Forumda fark eden birkaç kişi oldu. Bir arkadaş ayarları yapıp, düzeltmişti.

Aha, bu konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_109666881/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Forumda fark eden birkaç kişi oldu. Bir arkadaş ayarları yapıp, düzeltmişti.

Aha, bu konu:

Ortada dönen rakamları biraz zor kazanırız, bu ayarları biz yaparız ama bilgisayardan pek anlamayan insanlar ne yapıcak orası meçhul.Çok şey beklememek gerek bu anlaşmadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Forumda fark eden birkaç kişi oldu. Bir arkadaş ayarları yapıp, düzeltmişti.

Aha, bu konu:

Ortada dönen rakamları biraz zor kazanırız, bu ayarları biz yaparız ama bilgisayardan pek anlamayan insanlar ne yapıcak orası meçhul.Çok şey beklememek gerek bu anlaşmadan.

Katılıyorum. Kulüp uyarılmasına rağmen pek bir şey yapmıyor bu konuda.

• Aramada amblem olması yeterli diye biliyorum

• Gerizekalı kulübe bu konuda mail attık, millet twit falan da atıyor ama umurlarında değil. Ne halleri varsa görsünler bir sürü arama boşuna gidecek. Biz ayarlarımızı yaptık ama bilmeyen bir sürü insan var.
    Yandex'ten nefret ederim, her programda gizli saklı kendi programlarını yüklemeye çalışan iğrenç bir firma. İşin kötüsü de şu, ne kulüp ne Yandex kazansa içim gam yemeyecek ama millet Fenerbahçe'ye destek olduğunu sanırken Fenerbahçe'yi değil sadece Yandex'i destekliyor. Yandex de arama başına Fenerbahçe'ye para vermeden hitini artırıyor.

• Chrome kullanıyorum kafam rahat benim yerime baskalari gunde 50 60 aratiyor nasil olsa

• Hocam arama motorunu yandex yaptığından dolayı yukarı yazıp aradığında fb yandexten değil normal yandex ten arama yapıyor.
    Google chrome için ayarı nasıl yapacağını anlatabilirim.
    Ben ayarı yaptım yukarı yazarak aradığımda da fbyandexten arıyor.

• işte dursun başgan bunun yüzünden yandexi reddetti siz ağlayın :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: fthasln

Hocam arama motorunu yandex yaptığından dolayı yukarı yazıp aradığında fb yandexten değil normal yandex ten arama yapıyor.
    Google chrome için ayarı nasıl yapacağını anlatabilirim.
    Ben ayarı yaptım yukarı yazarak aradığımda da fbyandexten arıyor.

Teşekkürler hocam yaptım ayarları arkadaşlar paylaşmışta asıl sorun bilgisayardan anlamayan taraftar, bu saçmalık yüzünden yandex para kazanıyor.

• Hocam dikkatli olmak lazım.
    Yandex bu konuda bişey yapamaz.
    Bende ilk 2 gün farketmedim aramaya devam ettim ama sonradan farkettim ki fb yandecten aramıyor normal yandexten arıyor.
    Araştırdım biraz sonra ayarladım.
    Bende çok fazla anlamıyorum pc den yani ama dikkatli olmaya çalışıyorum.
    Herkes dikkat etmeli bu tarz seylerde mutlaka olur böyle durumlar.

• sayaç gelince anlarız tam olarak

• Silinen mesajıma bakın. Diğer forumlarda fenev kelimeleri cirit atıyor. Biz yazınca hemen mesajları siliyorlar. Bir de görsel olarak deneyelim bakalım. Yine silecekler mi ?

Konuyla ilgili olarak ; ben de arama çubuğundan arama yapıyorum. Sonuç sayfasında sol üstte FB arması var. Arma olduğunda aramalar sayılıyor diye biliyordum yanlış mıyım ?

Yandex Uyanıklık Yapıyor Yandex Uyanıklık Yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

sayaç gelince anlarız tam olarak

sayaç mı gelecekmiş.
    Gelirse çok iyi olur. ben ortalam günde 60 arama yapıyorumdur heralde.

• Bende öyle olmuyor. Sizin ayarlarınızda bir sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: alle33

Fbyandex tarayicidan girince nereden arama yaparsan yap sayiliyor. Bu konu neyse de benimde cok cekincem var su yandex ile sonunda kotu birsey yapicaklarmis gibi aramalarin sayilmamasi flan bi bahane uydurup umarim olmaz.

Öyle bir şey yok. Resmi sitede fbyandex tarayıcısı ile yandex.com/fb sayfasında yapılan aramaların geçerli olduğu yazıyor.
    Onu geçtim, başlangıç sayfası da değiştirilmiyor. Cidden bu Yandex çok uyanık bir firma. Eskiden saygı duyardım ama şimdi iyice soğudum.

Nasil oyle birsey yok. Fbyandex tarayicida Adres cubuguna yazinca cikan sonuclarsa fb logosu bulunuyor ama oyle sacma seymi olurmus.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.