Şimdi Ara

Yandex Navigasyonda 'y' harfi problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Uzun süredir LG G2 telefonumda Yandex Navigasyon kullanıyorum. 10 gündür Navigasyı-onda problem yaşıyorum. Eskiden rota hesaplanır ve sesli olarak ok işaretiyle beni yönlendirirdi fakat artık sadece bir "y" harfi çıkıyor ve ne sesli yönlendirme nede diğer özellikleri göstermiyor. Araştırdığım kadarı ile aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarda var ama bir çözüm bulamadım. Böyle birşey başına gelen varmı, bu sorunun çözümü için ne yapmalıyım?

• yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba?
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    Bende de var bu sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bardaktaki_Adam kullanıcısına yanıt
    peki bir çözümü yokmu acaba? birde hangi telefonu kullanıyorsunuz?
  • bende rota hesaplıyor ok işareti çıkıyor giderken bi anda y harfi çıkıyo rota falan kayboluyo çözümü varmı acaba
  • Bendede ayni sorun var.yolu tarif ederken sadece harita ve y var.galiba programla alakali.

• Bugünlerde bende bu sorun olmaya başladı. Kaldırdım yeniden yükledim yine sorun devam etti. Normalde yandex navide y harfi GPS aktif olmadığında çıkardı. GPS sinyalini alma ilgili olabilir diye düşündüm. Yakınımın telefonunda da aynı sorun olmaya başladı. Aklıma GPS sinyalini güçlü alabilmesi için çok ihtimal vermesemde silikon kılıfı çıkartıp denemeyi düşündüm. Çıkarım ve oldu. Malum Ok işareti çıkmaya başladı. Yakınımın silikon kılıfını çıkarttım sorun orada da çözüldü. Önceden GPS sinyalleri güçlüydü de acaba şimdi azaldı mı diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet telefonda kılıf ve ya kap anteni etkileyen Parçalar kullanınca bu tür problemler çıkar
    Ama y harfini gelince ruscadan Türkçeye çevirirken çıkmış bir problemdir zamanla çözülür
    Selamlar

• Bende de aynı sorun var Y harfi çıkıyor bir anda

• Evet beyler çözümü açıklıyorum.bu sorun lanet olası dandirik telefonlarda meydana geliyo sebepi gps konum almakta zorlanıyo ve konum belirliyemiyor.o yüzden y şeklinde kalıyor.geçen ay note 5 aldim interneti açmadan bile nerede olduğumu buldu.onceki discovery telefonumda birakin konumu veri baglantisi + telefonu ay'a cıkardim yok o Y orda kaliyor.boşuna uğraştıriyor şansliysaniz yolda giderken birden navigasyon aciliveriyor ama siz hedefe zaten varmiş oluyorsunuz

• Slikon kılıf durumu etkiliyor

• Etkenlerin arasında oda var tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.