Şimdi Ara

yandex navigasyon avealılara ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık yandex navigasyon erişimi Avea tarafından ücretsiz sunulmaktadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darısı diğer operatörlerin başına.
  • Bu ucretsiz degilmi zaten?

• navigasyon esnasında internetinizi harcar normalde ama bu son yandex açınca çıkan mesajadan artık internetinizi kullanırken kotanız düşmez diye anlamak lazım galiba. Avea sayfasından bilgi alıp doğrulmaya çalıştım ama bilgi bulamadım.
  • Ücretsiz diye yazıyor. İlk mesajdakinden farklı bir ekran çıkıyor.
    1 ay kadar önce İstanbulda kullandığımda da aynı mesaj çıkıyordu.
    Büyük ihtimalle birkaç aydır zaten böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 30 Eylül 2014; 14:41:12 >
  • İnternet hızı yerlerde sürünüyorken ücretsiz olsa ne yazar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açanın telefonu Android sizinki ios. Ondan yazım farkları olabilir. Sonuç olarak aynı anlama çıkıyor ikiside.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretli veya Ücretsiz tema
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de gördüm. Araçta kullandığım navigasyon iyi oldu. 4 GB internet var gerçi.
  • Bimcell için de geçerli mi acaba bu

• İyi olmuş, Ancak hertürlü kotadan gidiyor benim.
  • Kampanya 29 Eylül - 31 Aralık 2014 tarihlerinde geçerlidir.  Kampanya sadece Avea şebekesi üzerinden Yandex Navigasyon uygulamasına doğrudan yapılan bağlantılarda geçerlidir.Yandex Navigasyon uygulaması içinde yer alan dış linklere bağlanarak çalışan içerikler, kampanyaya dahil değildir. Bu içeriklere ulaşmak istediğinizde karşınıza bir uyarı sayfası çıkacaktır ve devam etmeyi tercih ettiğinizde, internet paketiniz yoksa standart internet tarifesinden ücretlendirilirsiniz. Kampanya sadece yurt içinde yapılan internet apn ve wap apn bağlantılarda geçerlidir. Blackberry APN, VPN uygulamaları ve OPERA/OPERA MINI gibi proxy ile çalışan internet tarayıcıları üzerinden yapılan bağlantılar kampanyaya dahil değildir.Yandex.Navigasyon uygulamasının App Store, Google Play veya Windows Phone Store üzerinden cihazınıza indirilmesi sırasında oluşabilecek veri kullanımı kampanyaya dahil değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.