Şimdi Ara

Yandex artık Google'dan daha iyi SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden Yandex, Google'ın gerisinde kalsa da şuanda kesinlikle çok daha doğru sonuçlar veriyor. NSA skandalından sonra amerikan şirketlerine güvenim kalmamıştı zaten. kişisel güvenliğiniz için naçizane yandex'i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 23 Nisan 2018; 21:8:50 >

• Yandex reklamındaki bonus kafalı eleman neden google renkleri içeren kıyafetler içinde bunuda açıkla yoksa seni parçalarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birine 'forum donanım' diğerine 'forum donanım haber' yazmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel farketmişsin. otomatik tamamlamadan kaynaklanıyor. yandex hemen anlarken google forum bornova mı diyor.
  • up
  • Hemen telefonuma yandex tarayıcı indirmeliyim. Google hakkımda yeterince bilgi sahibi zaten biraz da yandex öğrensin.

• Moruq kendimizi kandirmayalim youtube google facebook gizli gruplar ,whatsapp > vk, mailru,yandex

Quality>safety

Aylık reklam kimliğimle üstümden para kazanılması umrumda değil şayet bunların bedava olduğunu düşünmüyordunuz umarım. Ki diğer tayfada rus la bi fark göremiyorum. Yerli olsa yerliye hiç güvenmem o ayrı Yani madem o kadar kişisel verilerin, onlineda tutmayacaksin. Alacaksin bi hdd şifreleyeceksin. Textmi atarsin jpgmi atarsin. Artik bu çağda bir şeyleri bir yerlere upload edip onlarin sonsuza kadar sakli durması hayalleri kurmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sacmaliga bak, yandex VK felan direkt telefondaki verileri kopyaliyip rusyaya yolluyor
    oyle guvenli felan degil,
  • Yandex disk fotoğraf yüklemelere sınırsız yer veriyor. Geçen telefondan bi fotoğraf yükleyene 30gb vermişti

Anlayacağın ruslar bilgileri almaya daha meraklı.

• yandex = virus
    konu kilit uye ban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rar şifresi için linki aratiyorum , link hariç her şey çıkıyor bi git Allah aşkına

• Asla google ı geçemez.Yandex bir sürü saçmasapan şey indiriyor bilgisayara

• Veri gizliliğini düşünüp Rus servisi kullanmak. Güzel kafalar.
  • Neye göre bu sonuca vardığını anlamadım.
  • BENDE Yandex.Navi, mail, ve arama motorunu kullanıyorum. Gerek görsel, gerek işlevsel olarak verim alabiliyorum.

• Ya ABD ya Rusya'ya vereceksin verilerini.

• Alıştıktan sonra yandexin daha iyi olduğunu anlayıp bırakmamaya karar verdim. Şans vermelisiniz.
  • Google earth uygulması ülkemizde neden kullanılamıyor belli değil, ayrıca eskiye nazar harita detayı azaltılmış.
  • ikisi de bilgilerimizi caliyor sonuc olarak. zaten google senelerdir her seyimi somurdu, bir de ruslara somurtmeyeyim kendimi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.