Yandex AI Kampanyaları Yeniden Başladı (Epin, Dijital Platformlar, Hediye Çekleri) (39. sayfa)
-
-
Migros da yoktu,migros kodu gelince yazar mısınız lütfen arkadaşlar?başka telefon numarası bulacağım için sürekli rahatsız etmek istemem arkadaşları. Kod varsa tek seferde meşgul edelim zahmet vermeden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rabbim, beni ve zürriyetimi namazı ikame edenlerden kıl. Rabbimiz, duamı kabul buyur.(ibrahim 40) -
Çok değişik bi durum gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ TeknolojikAdam -
Millet stresten ölecek ya. Komedi gibi. Şikayet vara yazalım felan diyen var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarama plus kodu nasıl aktif ediliyor? Kupon kısmından denedim olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 3 Temmuz 2026; 14:6:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ eksisozluk | Last.FM | IMDB
antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *| -
Deneyen var mı migros kod stok gelmiş mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pazarama kodunu aldım , hesaba tanımladım, ama hiçbir üründe kullandırtmadı, pazaramaya destek açtım, bana Yandex ile iletişime geçin dediler ,
Yandex ile iletişime geçtim kuponu 5-6 farklı kategori ve satıcıda tek tek deneyip video + ekran görüntüsü alıp yolladım, temsilci bana tekrardan ekran görüntüsü atmamı istedi , tekrar üşenmeyip attım , tekrar atmamı tekrar istedi , tekrar atıp tekrar yolladım yine tekrar tamamı istedi, dedim herhalde mail kullanmayı bilmiyor hem link hem dosya hem görüntü hepsinden tekrar attım ve yine tekrar görüntü atmamı istedi.
Senin de vereceğin kuponun da taaa.. diye mesaj attım cevap atmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Az önce baktım, yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Millenicom 1 ay ücretsiz internet kullanımı için Davet kodu; 79 78 75 24 -
Ertesi gün baktım pazarama stok gelmiş aldım.Şu an bir problem yok kargo ücretsiz.
hocam ne numara stogu varmis sende yaw bitmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i wish i could be like David Watts -
Eski numaraları deneyecem o yüzden soruyorum yoksa okul bitince öğrenci kalmadı 😀 ayrıca arada ücretli no alıyordum
Kullanılmış numara ile tekrar katılabilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ /// -
Kutuya tıklar tıklamaz zaten yandexin bir kampanyasına katıldınız uyarısı veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ TeknolojikAdam -
Selin var robot zaten
Yok hocam site üzerinden ticket açtım , mail üzerinden 1-2 saatte 1 cevap atıyordu , yok yani tickette her şeyi vermişim yollamışım sana , ne diye tekrar tekrar her seferinde aynı bilgileri istiyorsun
O selin çok yordu beni papağan gibi aynı şeyleri söylüyor:)
Migros stok aktif
Stok kontrol ettimde şuan kalmamış. Tekrar stok yakalarsan yazarsan sevinirim hocam. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
YNDMİGROS150 kodu çalışıyor mu? Bende çalışmıyor da. Başka çalışan migros kodu var mı?
_____________________________ Millenicom 1 ay ücretsiz internet kullanımı için Davet kodu; 79 78 75 24 -
Migros kod gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android