< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 Ekim itibarı ile yukarıya eklemek istediklerim :) Odatv: önceden muhalif olup şimdi hükümet ve beşli çete destekçisi olan. Yeniçağ: muhalif; iyi parti ye yakın. Evrensel gazetesi: gerçek sol, EMEP Bugün: Sol parti Abc: Sanırım tele1 gibi muhalif ama içeriği çöp bir elektronik gazete. Sputnik: Yandaş. Rus propagandası. Sol haber: gerçek sol, TKP CgtnTürk: Yandaş. Çin propagandası. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 29 Ekim 2024; 19:3:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |