Şimdi Ara

Yan sanayi sarj basligi cok isiniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teli amerikadan almistim malum trde baslik uymuyor yan sanayi aldim fakat asiri derecede isiniyor resmen yaniyor ve koku cikiyor yaklasik 9 aydir bu sekilde kullaniyorum fakat su aralar telefonu sarj esnasinda kulagima goturdugumde elektrik akimi oldugunu farkettim ve daha onceden bu sebepten dolayi yasamini yitirenler olmus bu kacak akim nasil oluyorda cihazin disina sizabiliyor bilen varsa aciklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yan sanayi şarjdan ne bekliyorsunuz ki? Dua edin telefonu kendisiyle birlikte yakmasın.
  • orijinal şarj aletine para vermeye kıyamıyorsan en azından kendi şarj aleti için elektriçiden 5liraya bir çevirici alabilirsin dostum şarj aletini yinede göster çeviriciye uygun mu bazı şarj aletleri max. 110v destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

orijinal şarj aletine para vermeye kıyamıyorsan en azından kendi şarj aleti için elektriçiden 5liraya bir çevirici alabilirsin dostum şarj aletini yinede göster çeviriciye uygun mu bazı şarj aletleri max. 110v destekliyor

Basta onu yapicaktim ama ekstra aparat tasimak istemedim bosa yarin elektrikciden alirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 3 sene once armadasimda yurtdisindan 4s aldi. cakma bir sarj aleti de aldi yaninda. telefonu prize takar takmaz patladi. priz ve sarj aleti simsiyah oldu telefonu hemen cektik. Allahtan telefona bir sey olmadi. Hani gozlerimle gormesem inanmazdim ama gordum yani. Tavsiye etmem asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hocam 3 sene once armadasimda yurtdisindan 4s aldi. cakma bir sarj aleti de aldi yaninda. telefonu prize takar takmaz patladi. priz ve sarj aleti simsiyah oldu telefonu hemen cektik. Allahtan telefona bir sey olmadi. Hani gozlerimle gormesem inanmazdim ama gordum yani. Tavsiye etmem asla.

Nedense olay hep 4s te olmus 5s kullaniyorum su anda ses tualarrinin oldugu sol ust kisimda yogun bi akim var hissedilir duzeyde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.