Şimdi Ara

Yan odadaki çekim gücünü arttırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Modemim salonda duruyor ve benim odamla salon arasında 1 duvar var. Ancak AKK dolmadığı zamanlarda bile internet hızım çok yavaş oyunlarda 200-250 pingin altına düşmüyor.
    Şimdi ben bu sinyali kablosuz bir cihaz aracılığıyla güçlendirmek istiyorum odam için. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Router falan nedir ne işe yarar çok bilmem o yüzden konu açma ihtiyacı hissettim.
    Teşekkürler



  • Merhaba Benimde ping ile başım her zaman belada idi. Sana öncelikle önereceğim modemine kablolu olarak bağlanmandır. eğer mümkün değil ise aşağıdaki linkte önereceğim ürün senin işini çok rahat görecektir. Sinyal kalitesini yükseltecek ve stabil bir sinyal almanı sağlayacaktır. ayrıca 8 metrelik uzun kablosunu modeme daha yakın bir yere konumlandırarak dahada iyi bir ping değeri elde edebilirsin.
    http://www.hepsiburada.com/everest-ewn-720-150-mbps-8m-usb-uzatma-kablolu-kablosuz-adaptor-pm-bsuczlkpc8414




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Samet.Tekin

    Merhaba Benimde ping ile başım her zaman belada idi. Sana öncelikle önereceğim modemine kablolu olarak bağlanmandır. eğer mümkün değil ise aşağıdaki linkte önereceğim ürün senin işini çok rahat görecektir. Sinyal kalitesini yükseltecek ve stabil bir sinyal almanı sağlayacaktır. ayrıca 8 metrelik uzun kablosunu modeme daha yakın bir yere konumlandırarak dahada iyi bir ping değeri elde edebilirsin.
    http://www.hepsiburada.com/everest-ewn-720-150-mbps-8m-usb-uzatma-kablolu-kablosuz-adaptor-pm-bsuczlkpc8414

    Merhaba. Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler. Maalesef dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve modeme uzağım. Etrafta kablo kalabalığı olsun da istemiyorum bu nedenle kablolu bağlanma imkanım yok. Ürünü inceledim sadece 1 adet kötü yorum var onun dışında herkes memnun kalmış çok büyük ihtimalle sipariş vereceğim.

    Öncesinde kullanımı ve nasıl konumlandırmam gerektiği hakkında senden bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NotNeeD -- 21 Haziran 2017; 1:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle birşey sanırım aradığın, Kendim kullanıyorum tavsiye ederim gerçi hiç oyunlarda filan denemedim ama TV ve telefon'da işe yarıyor iki yan odada, Ve üst katta.
    http://www.hepsiburada.com/tenda-a300-wifi-n-300mbps-menzil-arttirici-pm-bd803123
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Böyle birşey sanırım aradığın, Kendim kullanıyorum tavsiye ederim gerçi hiç oyunlarda filan denemedim ama TV ve telefon'da işe yarıyor iki yan odada, Ve üst katta.
    http://www.hepsiburada.com/tenda-a300-wifi-n-300mbps-menzil-arttirici-pm-bd803123

    Evet bu tarz birşey ama sanırım bu ürün online oyunları çok kaldırabilecek kapasitede değil. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği üründen sipariş vermeyi düşünüyorum müsait bir zamanda.
    Teşekkür ederim yardımınız için.




  • Karar senin, İyice araştır yinede.
  • Bu üründe anten diğer ürünlerdeki gibi değil. diğer ürünlerde çubuk anten kullanılır çubuk anten dairesel sinyal aldığı için o üründe konumlandırma fark etmez
    ama bu üründe mümkün oldukça modemin bulunduğu yöne çevirmek en mantıklısı. yada bilgisayarına takıp kurduktan sonra sinyal seviyesine bakarak çevir hangi yönde daha iyi çekiyorsa o şekilde ayarla. örneğin modem duvarın arkasındadır sen modeme doğru çevirirsin sinyal az gelebilir ama ev içinde yansımalar ile kapı tarafından daha iyi sinyal de alınabilir. Deneme yanılma yöntemi ile en iyi değeri yakalayabilirsin. daha öncede demiştim bu sinyali yakaladığında stabil olarak alır. örneğin %70 sinyal aldığını düşün bu değer %68 %73 gibi değerler arasında kalır diğer yuvarlak antenlerde ise bu değer çok uçuk olur. yine %70 örneğine göre bu değerler
    %40 ile %90 lar gibi denğesiz bir hareket gösterir. bu da oyunlarda veya internette dolaşırken pek sağlıklı bir internet vermez.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.