Şimdi Ara

Yan Camda Kuş pisliği yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 hafta önceye yakın yan cama bir kuş pislemişdi ama geldigimde gerçekden şoke oldum.(sanırım anka kuşu falandı.)Neyse yoğunlugumdan dolayı arabayı yıkatamamışdım 1,5 hafta civari pisligi öyle su tutup göndermişdik)Ancak bugün arabamı yıkkatıgımda camda kocaman iz kaldıgını gördüm lütfen yardım edin nasıl çıkar bu lanet

• Zamanla kendiliğinden gider.
  • Boyada iz bıraktığı biliniyor ama camda bırakması ilginç.

Camdaki çizikleri,buğu görüntüsünü vb gidermek için cam aşındırıcı cilalar mevcut.Bunlardan en kalitelisi
    Autoglym'in car glass polish ürünü.El pediyle iyice uygulayın ama asıl sonucu polisaj makinesi ile alırsınız.Ürünü alın kaportacıya uygulatın.

Yan Camda Kuş pisliği yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-S -- 22 Eylül 2011; 23:29:19 >
  • son sahibi olursun

çıkmaz o artık

şakası bir yana alkali madde içeren bu madde öyle bir hafta falan bekletilmez en az 2 günde müdahale ister

sonrası ise bir sürü kimyasal ile bile sökemezsin.

sirke uyguluyordu bir arkadaşım iyide neticeler alıyordu elma sirkesi.
  • Bazen bende öyle görüntülerle karşılaşıyorum ki sanki kuşlar değilde komşular yapmış gibi geliyor. Temizleyiciler var bu iş için onlar iş görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

son sahibi olursun

çıkmaz o artık

şakası bir yana alkali madde içeren bu madde öyle bir hafta falan bekletilmez en az 2 günde müdahale ister

hadi ya 1,5 aydır arabayı yıkamıyorum resmen kuş wc'sine döndü benim iş baya zor olacak yıkarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

son sahibi olursun

çıkmaz o artık

hadi ya 1,5 aydır arabayı yıkamıyorum resmen kuş wc'sine döndü benim iş baya zor olacak yıkarken

Bazı araçları o şekilde görüyorum uzun süre temizlenmemiş şekilde .sürekli park yerinde duranlar olduğu gibi kullanılıyorda .
    Yıkandıktan sonra dikkatlice inceler ve az yatık bakark güneş yansıması sağlarsanız boyanızda alacalı yerler olduğunu farkedrsiniz hatt bazı yerlerde eğilip yana bakmaya da gerek kalmaz direk gözünüze batar orası

Arabaların üzerine genelde büyük kocaman yapanlar ,martıdır hele de ishal ise eyvah eyvah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bunu en iyi cıkaran gaz yagıdır evet eskiden evlerde gaz lambalarının içinde kullandıgımız gaz yagı.Kaportada olsa camdada olsa hiç anlamaz söker isterse 30 sene kalsın.Ama bulması zordur orası baska
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.