Şimdi Ara

YAMAN GELECEĞİN GRİ KOÇUDUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece bekleyin.Videolarını izledim,tamamen gri koça özeniyor,dini de kullanıyor cümle aralarında.Olmuş bu iş.Seneye ünideyken koçlukla başlar fosforculara ücretli koçluk yapar.3 sene sonra kanalı gri koç yapar.5 seneye koç burssuz tıp okumaya hak kazanır

• tamamen kendi yazdığı üzerine konuşacağım doğruluk payı nedir bilemem,

100/60 yapıyorum demiş bu sene belki 5k yapar. normal psikolojide birisi olsa seneye girip yapabilirdi ama günde 15 saat çalışıyor seneye girmeye gücü yeter mi biraz zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geleceğin Gri Koç'unu açıkladığın için çok sağol, biz de ''acaba geleceğin Gri Koç'u kim olur?'' diye düşünmekten ders çalışamaz hâldeydik..
  • osmansahyy O kullanıcısına yanıt
    2 ay önce 70 30 yapıyormuş.2 ayda 60 net arttırdıysa tebrık etmek gerek.
  • hopesystem H kullanıcısına yanıt
    sene başında da öyle diyordu yeni güncellemiştir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mri moc hayal edemeyecegimiz hayati yasiyor.Zannetmiyorum aylik geliri 20k altinda olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ki o hiç denk gelmedim tanımıyorum bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    en az 20-30k kazanıyor zaten.bu sosyal medyada inanılmaz paralar dönüyor.adam eşcinsel gibi davranarak aylık 1milyon tl kazanıyor.
    yav bu fakir edebiyati yapan bir yemekci cocuk var.story basina 2k aliyormus.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    artık sosyal medyayı kullanmak önemli.babam 50 yaşında,30 yıllık aşçı aldıgı para bekçiden az.ama 18 yasındakı çocuk aylık 5 haneli para kazanıyor.artık her şey sosyal medya oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopesystem -- 1 Haziran 2020; 17:3:5 >
    su sinavda hamda ilk 500e girersek kanal acmak,egitim koclugu vs sart oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hopesystem

en az 20-30k kazanıyor zaten.bu sosyal medyada inanılmaz paralar dönüyor.adam eşcinsel gibi davranarak aylık 1milyon tl kazanıyor.
    hocam ne varsa zaten bu sosyal medyada var Selin ciğerci sadece sosyal medya reklamlarından aylık 600 bin tl gelir elde ettiğini söylüyor en kaliteli mühendis veya doktor olsan o maaşı 1 yılda kazanıyosun
  • 2BİN SONRASI NESLİN ULAĞINDA YAN CAMAN KIKIRDAĞININ SEBEB OLDUĞU BBBOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.