Şimdi Ara

Yamaha YZF R125 Almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17 boyum 1.80 ocakta ehliyetimi alıp bu motoru almak istiyorum sıfırının fiyatını bulamadım yamahanın kendi sitesinde de yazmıyor.

Amacım hız yapmak değil en azından şimdilik güzel görünüşlü stabil ve kaliteli bir şey olması benim için yeterli artçı falan bindirmeyi de düşünmüyorum . Sizce doğru bir tercih olur mu ? Birde tekerini değiştirmem falan gerekiyor sanırım fabrika çıkışlı lastikler iyi olmuyormuş hangi lastikleri önerirsiniz ? Kask mont vb aksesuarlarla birlikte ne kadara patlar bana ?

• 8000 civarı motor, 200+500 ruhsat-noter sigorta,lastik 700, kask+mont 1000.

En az 11.000 cebinde olmalı.
    Kask, mont kesinlikle kalitesiz alma daha sonradan iyisini almak isteyeceksin mutlaka almisken ortalama bişey olsun en azından.

Önümüz kış kullancaksan eldiven,pantolon,yağmurluk şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

8000 civarı motor, 200+500 ruhsat-noter sigorta,lastik 700, kask+mont 1000.

En az 11.000 cebinde olmalı.
    Kask, mont kesinlikle kalitesiz alma daha sonradan iyisini almak isteyeceksin mutlaka almisken ortalama bişey olsun en azından.

Önümüz kış kullancaksan eldiven,pantolon,yağmurluk şart.

Yaza doğru alırım diye düşünüyorum hem belki dolar düşer fiyatlar bi nebze olsun azalır bot ve pantolon da almak lazım gibi.. Sonuçta bisikletten düşüp orasını burasını kırmakta var. Motoru falan ayağıma düşürürüm belli mi olur acemi başlıyoruz sonuçta . En az 12 dediğiniz gibi umarım planlarım yerinde olur ekipmanları almadan tekrar danışmak isterim buraya
  • O motorlar berbat ötesi. Yarış motoru görünümlü hatta ilk defa görenler 600 cc bişey sanıyo ama göründüğü gibi değil. O notoru kullandım , motor tırt yani basmıyo. Şehirdeki kuba , asya , çelik gibi serseri motorları bile seni geçer. Sana önerim Honda CBF 150 al

• ibrahim343 İ kullanıcısına yanıt
    Ulan basmıyo tırt diyorsun bastığını iddaa eden mi var adamlar zaten 125CC diyor.Hey allahım ya.

Sana gelirsek,benımde hayalım bu motor.2015 Fiyatı 13.000 TL,R25 14.000 TL. R25 satılsın dıye baya fiyatını yukselttıler.Eskıden 0 ı 9000 di.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Ulan basmıyo tırt diyorsun bastığını iddaa eden mi var adamlar zaten 125CC diyor.Hey allahım ya.

Sana gelirsek,benımde hayalım bu motor.2015 Fiyatı 13.000 TL,R25 14.000 TL. R25 satılsın dıye baya fiyatını yukselttıler.Eskıden 0 ı 9000 di.

Tamam kardeş ne gider yapiyon ? Alti ustu bi kelime dedik

Dünyanın en güzel 125CC motoruna berbat ötesi dersen,sanki adamlar bu motor 1000'lik diyormuş gibi bu motor tırt basmıyor dersen,serseri motorları seni halleder dersen lafımı koyarım.Mondialle bu motor bir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dünyanın en güzel 125CC motoruna berbat ötesi dersen,sanki adamlar bu motor 1000'lik diyormuş gibi bu motor tırt basmıyor dersen,serseri motorları seni halleder dersen lafımı koyarım.Mondialle bu motor bir mi?

Tasarim , cizgi , model , şekile lafım yok. Tek kelimeyle muazzam hele ki 2014 modeli. Ama omotor cok garibime geliyor. Yani boyle 600 cc motor egzosu gibi ses cikmasini bekliyorsun ama ses cok kotu. O bana koyuyo acikcasi

Kardeşim neden koysun sana.600 CC gibi ses 125CC hangi motordan çıkar.Şimdi senin diyelim paran var,ama acemi oldugun ıcın 125cc kullanmak istiyorsun başlangıc icin.Mondialle başlayıp mı arkadaslarınla gezmek ıstersin,YZF ile mi?

• quote:

Kardeşim neden koysun sana.600 CC gibi ses 125CC hangi motordan çıkar.Şimdi senin diyelim paran var,ama acemi oldugun ıcın 125cc kullanmak istiyorsun başlangıc icin.Mondialle başlayıp mı arkadaslarınla gezmek ıstersin,YZF ile mi?

Sen olaya cok farkli bakiyorsun. Tabiki YZF ile. Ama benim anlatmak istedigim şey tam olarak şu ;

O motorda artılardan çok eksi var...

Yani titremesi , ivmelenmesi , devir saatine gelmesi , su sogutmali olmasi vs vs

Valla titreme diyorsunda öbür 125liklerin zaten hepsi titriyor,benim demek istedigim şu.Bu motorda begenmedigin seyler cogu 125de var zaten.Yanı 125cc klasmanında cbr ve yzf en ıyısı.cbr dada sadece repsol yanı

• dostum benim hayalim yamahanin yzf r25 modeli. r125 ile ilgili bilgim yok ama benim baslangic motoru olarak tercihim ybr125. dusup kalkacagim icin ucuz bir makine tercih ediyorum. ogrendikten sonra r25 ile gazlayacagim.

ha bu arada 125lik superspor tarzlar bana da absurt geliyor. yani boyle bir klasmanda uretim yapilmamali bence. yukarda bir arkadasin da soyledigi gibi. makinenin tasarim dehset ama motor o dehset goruntunun altini doldurmuyor. elbette tercih meselesi. o sinift binlerce motor satiliyor olmasi insanlarin benim gibi dusunmediginin bir gostergesidir zaten.. yzf serisi bambaska.

simdiden hayirli olsun diyeyim ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim343

O motorlar berbat ötesi. Yarış motoru görünümlü hatta ilk defa görenler 600 cc bişey sanıyo ama göründüğü gibi değil. O notoru kullandım , motor tırt yani basmıyo. Şehirdeki kuba , asya , çelik gibi serseri motorları bile seni geçer. Sana önerim Honda CBF 150 al

Hocam şimdi bende 250cc ile başlamak isterim de kendime pek güvenmiyorum 125 cc ile başlayıp öğrenmek istiyorum zaten niyetim basıyım süper hızla gideyim değil. Evet baya büyük görünüyor 600lük gibi ama çıkardığı ses falanda pek umrumda değil yani sadece çok hoşuma gitti. Hala araştırıyorum belki mondial falan alıp onda iyice öğrenip düşe kalka motoru haşat edene kadar sonra direk 250lik alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.