Şimdi Ara

YAMAHA X MAX 250 ABS KULLANICI İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce başka bir konu altında inceleme yapmıştım ancak rüzgarın gazabına uğradığım için pek anlaşılır olmamıştı. Motoru daha güzel bir yere çekip, biraz da müzik ekleyerek daha güzel bir inceleme yapmaya çalıştım. Seyri daha keyifli olmuştur umarım. Artık X Max motoruma dair her şeyi de bu başlık altından vereceğim. Motovloglara da başladım. Çanakkale'nin mümkün olduğunca güzel yerlerinde gezerek bir şeyler aktarmaya çalışıyorum. Umarım beğenirsiniz. X Max hakkındaki sorularınızı da bu başlık altından iletebilirsiniz. Saygılar. Tekeriniz düz bassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleee17 -- 15 Mayıs 2015; 14:46:55 >

• Vespa lx 150 motorumu sattim. Yamaha xmax alicam fakat iste bu benim motorum diyemiyorum bisey beni engelliyor bu motorun guzel yonlerinddn bahseder misin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam motor gayet hoş bir görüntüye sahip, trafik de dikkat çekiyor ve kalıplı. Onun dışında lastikler Vespa'ya göre oldukça büyük ve Michelin City Grip takılı, yola tutunuşları çok iyi. Dijital gösterge paneli ve yol bilgisayarı şahane. ABS çok faydalı, panik fren kaygınız olmuyor. Motor yan rüzgarlardan fazla etkilenmiyor, yere basışı ve yol tutuşu sağlam, maksimum 120 km. hızda rüzgarlı bir havada denedim. Sele geniş ve rahat. Oturuş pozisyonu yüksek ve sağlam bir makinenin üzerinde olma hissi veriyor. Arka ledler çok hoş, önden görünüş çok agresif. Bir scooter'dan fazlası bence bu motor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Alta da bir yol videomu ekliyorum. Sürerken çektiğim bir video, fikir olur size.

• ben eskişehire gidip geldim anlatıyim.

motor max 145 gördü, ist üsküdar 640 km gittim geldim, ortalama 100km yakıt tüketimim min 3.8 oldu.

2015 abs xmax..

motorun aşırı hızda zangırdaması kalmamış, güncelden bir önceki kasada böyle bir şeyle karşılaşmıştım...

kalkışı da freni de çok kaliteli buldum inanın, harika frenler var. Sanki bir iki tık daha açıldı motor.

yola çıkmadan önce 1000 km bakımını 125tl'ye yaptırdım. scooter yağı, bakım, filtreler derken çok da memnun kaldım.

Tabi 200 km sürünce kıçım beton oldu inip birşeyler atıştırdım mecburen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ben eskişehire gidip geldim anlatıyim.

motor max 145 gördü, ist üsküdar 640 km gittim geldim, ortalama 100km yakıt tüketimim min 3.8 oldu.

2015 abs xmax..

motorun aşırı hızda zangırdaması kalmamış, güncelden bir önceki kasada böyle bir şeyle karşılaşmıştım...

kalkışı da freni de çok kaliteli buldum inanın, harika frenler var. Sanki bir iki tık daha açıldı motor.

yola çıkmadan önce 1000 km bakımını 125tl'ye yaptırdım. scooter yağı, bakım, filtreler derken çok da memnun kaldım.

Tabi 200 km sürünce kıçım beton oldu inip birşeyler atıştırdım mecburen...

Benim de eski motorum X City'ye göre çok başarılı. Onunla giderken rüzgarlarda ve frenlemede korkuyordum, X Max'te kendimi daha güvende hissediyorum.

• Güle güle mutlu mesut kullanın, vlog için de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Güle güle mutlu mesut kullanın, vlog için de teşekkürler

Teşekkür ederim, gün geçtikçe daha iyi incelemeler ve vloglar çekmeye çalışıyoruz. Son konuğum Kawasaki. Arkadaşım sağolsun ricamı kırmadı, onu da paylaşayım, özel bir motor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.