Şimdi Ara

Yamaha RX-V 767 mi, ONKYO TX-SR 608 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Yamaha NS-777, NS-333 ve NS- C 444'ten oluşan bir sistem almak üzereyim avr olarak yamaha RX-V 767'yi mi yoksa Onkyo TX-SR 608' i mi önerirsiniz? Bu arada bir de bu sisteme uyan bir subwoofer önerirseniz sevinirim.

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • yamaha RX-V 767
    avr modellerinde müthiş bir indirim yapacakmış,avr almak isteyenlerin haberi olsun.kaçırılacak fırsat değil
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yamaha rx-v 767'yi 1.850 TL'ye aldım.
  • Neden Onkyo degil? baska forumlarda Onkyo yu cok metediyorlar. Stereo ses e cok daha yakın oldugu için daha net bir ses verdiğini yazmışlar. Yamaha nın üstünlüğü nedir?

Orijinalden alıntı: nailefendi

Neden Onkyo degil? baska forumlarda Onkyo yu cok metediyorlar. Stereo ses e cok daha yakın oldugu için daha net bir ses verdiğini yazmışlar. Yamaha nın üstünlüğü nedir?

Tam Bir Sinema Anfisi Olması...

ben de nacizane soruyorum ;

eminmisiniz ? hangi teste tabi tabi tuttunuz ? hangi kriterlere göre degerlendirme de bulundunuz ? Diğer ürün olan onkyo hakkındaki bilginiz nedir ? kullandınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitgoktug -- 5 Ocak 2011; 22:26:22 >

Orijinalden alıntı: yigitgoktug

sayın "delerıum" demiş ki ;

eminmisiniz ? hangi teste tabi tabi tuttunuz ? hangi kriterlere göre degerlendirme de bulundunuz ? Diğer ürün olan onkyo hakkındaki bilginiz nedir ? kullandınız mı ?

evet aradaki temel fark nedir? hangi parametreye göre dayanarak soyluyorsunuz? şiddeti arttıksa tonlama sabit tutabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 5 Ocak 2011; 22:34:20 >

Orijinalden alıntı: yigitgoktug

sayın "delerıum" demiş ki ;

Öncelikle Onkyo dan İyidir Demedim Bunu Belirteyim. Ürünleri Farklı Speaker lar İle Dinleme Fırsatım Oldu.

Onkyo Yamaha dan Tabiki İyidir Her Zaman. Özellikle Stereo Performansında Ayrıca Mükemmel Diyebilirim. Yamaha İçin Konuşursak Sinema Üzerine Dahili Dsp Geliştirmeleri Stereo dan Ziyade Sinematik Sound a Önem Vermeleri. Stereo da Onkyo Dışında Diğer Markalara Göre Daha İyidir. Ayrıca 608 de THX Sertifikası da var Adamlar İşi Orda Bitirmiş. Ayrıca 608 lerin Malezya Montajı Olduğuna Kadar Bilgim Var. Onkyo Kullanan Birinin de Başka Markalara Değil Yine Bir Üst Seviyesinde Onkyo Kullanacağından Eminim. Çevremde Örneklerini Gördüm.

Ayrıca Konudan Bağımsız Olarak Kendi Kişisel Fikrimi Söylemek Gerekirse Piyasada Alınacak 3 Marka AVR Var.
    ONKYO-DENON-YAMAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 6 Ocak 2011; 4:09:50 >

• simdi 767 daha iyi old sonucuna varıyoruz. Onkyo nun daha ıyı old savunanlar var mı?

Ama yamaha 767 nin görünüm cok daha estetik .. bunu da kabul etmek lazım..

neyse para sizin kulak sizin.. nasıl arzu ederseniz öyle yapın ..

( hiç bir firma ile ticari en küçük bağım yok.. sadece her iki markayı da kullandıgım için yorum yazıyorum elbette her iki markanın modellerini birbirlerine uygun olanlar arasında kıyaslamak lazım. onkyo 767 ile 608 i kıyaslarsanız onkyo ağır basar.. Üstelik onkyonun yurtdışı fiyatları cok daha uygundur. Türkiye de ticaret erbabının fahiş kar hastalığı neticesinde rakamlar yüksek )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitgoktug -- 6 Ocak 2011; 15:08:38 >
    ns-333 ve ns-c 444 elimde uygun fiyata sıfır ayarında garantili kutulu var düşünüyosan yardımcı olurum.
  • Birde Sakın Şu Markanın Usb Destği Var, İpod Bağlantısı Var, İnt. Radyosu Var Görünümü Daha İyi Deyipde Bir AVR Alınamaz Bunlar Şu An Aynı Şekilde TV ler İçinde Geçerli Bir Sürü Süsleme Özellikle Satılan Ürünler Var Piyasada. Bunlar Seçim Yapmada Kriter Olmamalı Bence.
  • evet katılıyorum bu gorusune, cogu pazarlama stratejileri ile bir başka acıgnı kapatmak oluyor. bir cok urunde var. ben bu avr sektorunu bılmıyorum ama su ana kadar ben de pek boyle bır durumla karsılasmadım. illaki vardır. ama kimse bana usb si var demedi :) ama usb den dvx calabilmek te fena olmaz mıydı?

Orijinalden alıntı: nailefendi

evet katılıyorum bu gorusune, cogu pazarlama stratejileri ile bir başka acıgnı kapatmak oluyor. bir cok urunde var. ben bu avr sektorunu bılmıyorum ama su ana kadar ben de pek boyle bır durumla karsılasmadım. illaki vardır. ama kimse bana usb si var demedi :) ama usb den dvx calabilmek te fena olmaz mıydı?

Bunu Yapabilen Bir Sürü Player Var Şimdi Bir AVR si Olan Kişide PS3 Olsun Veya Bir DvD Mutlaka Olacaktır Ayrıca Son Zamanlarda Popüler Olan HDD Medya Oynatıcılarda Olabilir. Bırakalımda O İşi Bunlar Yapsın. Dediğin Gibi Pazarlama Stratejisi Bunlar. Fakat İşi Bilenin Kesinlikle Takılacağı Noktalar Değil Bu Konular.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.