Şimdi Ara

Yamaha R6 - Honda CBR 600RR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem performans hem ses harikulade, ama konfor biraz sıkıntı.
    Dalga geçmenin alemi yok ustam, konuyu iyi okuduysan yeni başlıyorum demedim ehliyetten bahsettim motor sürmek konuysa zaten biliyorum ehliyetim yok.

600'lük otomatik vitesli ortalama scooter'lar tamam da böyle ok gibi fırlayan, vitesli supersport araçlar çok riskli.

Daha geçen gördüm genç arkadaş orta halli bir virajı alamadan düştü hem de sym scooter ile.

şimdi kimi lastik diyebilir, kimi yol ıslak diyebilir ama eğitimli insan faktörü yüzde elliden fazla bence.
  • 1 senelik tecruben varmis bence 600 al sat para kaybi yapma hic biraz daha koy 1000RR veya R1 bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben 6 tane racing eskitmiş birisi olarak sana bikaç şey söyleyeyim ,öncelikle sen bikaç kere 600 lük sürdüm demişsin, sürersin sürmede sorun yok ama şimdi bu motorları scooter veya cbf 150 gibi sorunsuz yağını benzinini koy git demekle olmuyor, bu cihazlar devirli cihaz çok çabuk ısınıyor sen trafikte gidersen dur kalk yaparsan millete hava atayım diye ara gaz çekip yavaş yavaş sürersen hararet 120 dereceyi bulur anında , tamam fan dervereye giriyor ama oda bi yere kadar motoru sogutur ,üst kapak contasını yakarsın hararet yaptırırsın , masrafın büyük olur toparlayamazlar motoru hız yapmak zorundasın herzaman buda bi risk teşkil ediyor sana, en iyi usta dedigin adamlar halledemez eski ayarı tutmaz hiçbirzaman , yanlıslıka vites atarken o hızda bişey olur balata gider debriyaj taşına bişey olur şanzımanı kırarsın motor komple gider rektefiye girer sonra , radyatörün suyunu unutursun bişey olur su eksiltir bi bakmışsın hararetten conta yanmış veya kitletirsin motoru yani büyük motorların sorumlulugu çok çok büyük ve masrafları yüksek olur ben kendime güveniyorum param var sorun degil alıcam diyorsanda 2 motorda güzel bana göre parçası en çok olanı seç derim Hondanın Hp si düşük tür R6 ya göredahada çok benzin yer R6 yı seç derim saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk1981 -- 5 Mart 2015; 17:19:01 >

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Suzuki gsxr600'da çok iyiydim yamaha ve hondada bilemem ama honda suzukiden daha basit diyorlar, yamaha zormuş sanırsam.
    Ehliyetten sonra Honda yada R6 alıcam ikisinden birisi ama büyük ihtimal siyah R6 alacağım bi 5'ay kullanıp geri satacağım 2016' yazındada R1'e geçerim nakit alıcağımdan faiz derdim falanda olmuycak bi zarara uğramam diye düşünüyorum fiyat konusunda.
    Öncelikle güzel yorum ve bilgilerin için teşekkürler, Hız delisi değilim hava olsun diye aragaz verenlerdende değilim malımı iyi kullanır sürekli bakımlarını yapar sakin sakin sürerim bunu hava için değilde heves ve sevgi için alıcam dersem zaten ne demek istediğimi anlarsın R6 siyah renkleri çok hoş %85 onu alacağım 01.05.2015 yada 01.06.2015'de güncelleyerek fotoğraf atarım teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ArifAkbulut

Ehliyetten sonra Honda yada R6 alıcam ikisinden birisi ama büyük ihtimal siyah R6 alacağım bi 5'ay kullanıp geri satacağım 2016' yazındada R1'e geçerim nakit alıcağımdan faiz derdim falanda olmuycak bi zarara uğramam diye düşünüyorum fiyat konusunda.

5 aylik tecrubeyle R6, 10 ay olunca R1 alacaksiniz yani.
    Bari bir seneyi doldurunca Hayabusa da deneyin zamansiz ayrilirsaniz aramizdan icinizde kalmasin

Siz yanlış anladınız kısada olsa yaklaşık 14'aylık tecrübem var ama ehliyetim yok, ehliyeti aldıkdan sonra R6 alacağım yaz bitince satacağım birdahaki yaz R1 geçeceğim, sürüş tecrübesi var ehliyetten yana sıkıntı anladınızmı?

Siz yanlış anladınız kısada olsa yaklaşık 14'aylık tecrübem var ama ehliyetim yok, ehliyeti aldıkdan sonra R6 alacağım yaz bitince satacağım birdahaki yaz R1 geçeceğim, sürüş tecrübesi var ehliyetten yana sıkıntı anladınızmı?

Hocam bana kalirsa bunlar sakasi yapilacak aletler degil oyle aylarin tecrubesiyle binmemek lazim
    Ama tabi ki sizin hayatibiz sizin secimleriniz bana laf dusmez

Şakası olmadığını bende biliyorum, hız yapıp e5'te araçların arasından hızla geçip kırmızı ışıkta durunca aragaz veren yada kız görünce ön kaldıran tiplerden değilim tamamen sevgi diyelim biz buna sakin birisiyim öyle şeylerle işim olmaz aldıkdan sonra hayırlısı neyse o olur ALLAH kazadan beladan korur inşallah.

Şakası olmadığını bende biliyorum, hız yapıp e5'te araçların arasından hızla geçip kırmızı ışıkta durunca aragaz veren yada kız görünce ön kaldıran tiplerden değilim tamamen sevgi diyelim biz buna sakin birisiyim öyle şeylerle işim olmaz aldıkdan sonra hayırlısı neyse o olur ALLAH kazadan beladan korur inşallah.

Amin, insallah

• 1 yılda kaç km yaptınız biz bilemeyiz tabi ama bu kadar sürüş tecrübeniz varsa yazdıklarıza da yansırdı diye düşünüyorum. zor kolay nedir mesela? ona hırçın yada agresif denir bilgisayar oyunu değilki bu. O agresiflikte sıradan bir kullanıcının anlayacağı kadar bariz birşey değildir.

Soruya cevap vermem gerekirse: ikisi arasında ki güç farkını "biz sıradan sürücüler" anlayamayız. ama r6 oturuş olarak daha rahatsız bir motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURRAT -- 6 Mart 2015; 14:20:05 >

Yamaha R25 İzlenimlerim
    VW Passat 2.0TDI B8 İzlenimlerim
    CBR250R 2011 İzlenimlerim
    NC700X 2012 İzlenimlerim
  • 1'yıl boyunca kaç km yaptığımız hesaplamadım, honda cbr 250rr ile hergün işe gidip geliyordum 600'lük hep sürmedim, Zor ve kolay bilgisayar oyunuyla alakasız herkesin kullandığı birşey bulunan bölgeye yada o bölgenin diksiyonuna aksanına göre bu değişebilir onun haricinde agresif ve hırçın sürücüleride biliyorum araba kullanırken çok rastladım yinede teşekkür ederim bu bilgi için, R6'nın oturuşunun rahatsız olduğunu çok duydum ama zamanla alışılır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.