Şimdi Ara

Yamaha ERG 121C Elektro Gitar Küçük bir sorun ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler dün GIGMAKER paketi içinde bu gitarı aldım sizce iyimidir. ? Asıl Sorum bu değil şimdi yukardan üçüncü tele bastığımda hani mikrofonlardan sinir bozucu bir ses çıkar ya bazen çığlığa benzer çoğumuz gıcık oluruz..İşte o sesin aynısı çıkıyor nedendir lütfen yardım edin.Ve ek bilgi telin akorunu gevşettiğimde bu ses çıkmıyor.Lütfen.. Yardım.. Lütfen onay bekliyor ama fikriniz varsa PM atın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerOSD -- 18 Nisan 2010; 20:36:14 >

• bir cevap bile yok mu ... :(
  • ses her zaman mı çıkıyor? gitarın telleri fabrikasyon tellerden yani dandiktir değiştirmen gerekebilir. telinm başka hiçbiryerle temas etmediğinden emin ol, tele bastıktan sonra manyetiklere parmağınla dokunarak kontrol et onlardan da cızırtı gibi sesler gelebiliyor bazen. telin akorunu gevşettiğinde ses gelmiyorsa büyük ihtimalle tel ölmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 19 Nisan 2010; 22:24:19 >
  • Set olarak satılan elektro gitarların telleri çok kalitesiz oluyor.Telleri değiştirmen şart.Büyük ihtimal telden kaynaklanan bir sorun..
  • tamam beyler saolun telleri değiştirmeyi deneyeceğim..
  • Selam GamerOSD
    Ben ERG121C satin alicam tvsiyenden faydalanmak istiyorum yardimci olurmusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.