Şimdi Ara

YAMAHA DT 125 EMME MANİFOLDU NERDEN BULABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAMAHA DT 125 EMME MANİFOLDU LAZIM AMA BULAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM!

• servisinden. işin şakası bulmak gerçekten zor olur. zira çinlilerin kopyaladığı honda cgl125 gibi motor olsaydı çok kolay uydurulurdu. misal komple egzostu 40 liraya aldık. ama uydurulabilir gibime geliyor. elinize alıp parçacıları dolaşmak en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeR -- 2 Kasım 2009; 1:08:27 >
  • valla çok araştırdım ve bulumıyacagım kanısındayım tamircim malesef sorumsuz çıktı ve eski parçayı kaybetti ve ben motoru komple herşeyini yen yaptırdım şu an motor sıfır görünümünde ama bi parça yüzünden hurdaya cıkacakbinbaşım.
  • Sen o motoru kaldır çöpe at ustaaaaa.....

Kanka hoşgeldin. İnşallah burdaki arkadaşlardan yardımcı olan olur da, şu manifolt işini halledip gazlarız DT ile.

Yalnız beyler... arkadaşımız emme manifoldu arıyor. Egsoz manifoldu değil. Yardımcı olan olursa ona göre olsun.
  • nasıl ustalar var allah aşkına. nasıl parça kaybediyor? egzostu örnek olarak verdim 160lira dedi honda servisi, kalite olarak çokda farkı yok 40liraya aldığımızla. 2 zamanlılar arasında fark varmı bilmiyorum. bir ihtimal xl 185 lere bakman.
  • Ustan seni yemiş dostum.. Acı ama gerçek! Kimbilir kaça okuttu senin manifoltu!!

MT'de bir arkadaş vardı, DT125'in icigi cucugu bulunuyordu kendisinde. Bir mesaj atarım birazdan; sana dönüş sağlarım.
  • Bende var dostum Yamaha DT 125 in emme manifoltu. Hem de orjinal.

Zamanında benim de vardı DT 125 im. Ona getirtmiştim taaa Japonya'dan.

Takmak nasip olmadı. Motoru öylece arızalı şekilde sattım, parça duruyor evde. Daha poşeti bile açılmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamirci senin manifolkdu SEVE SEVE bulacak bunun altında kalmazsın umarım.
  • abdullah bende yamaha 125 dt manifold var görüşelim yamaha 125dt paraları var 0542 208 80 30 m.ali
  • bende var elimde manifold yamaha125 dt 0542 208 80 32
  • wemoto.co.uk sitesni deneyin. en son 1,5 sene önce alışveriş yaptım. kawasakim için hava filtresi z motoda 25 euro, orada 4 pound,yağ filtresi 32 euro sitede 7 pound, zincir 280 euro orada 65 pounddu.
    yılbaşı ve bayramlarda gümrükler 300 euroya kadar göz yumuyorlar, normal zamanlarda 100 euro üstü gümrükte çakılıyor.
  • arkadaşlar teşekkür ederim ilginize. ebay sitesinde buldum ve getirttim.ya bu yabancılar harbi bu konularda çok iyi kelepçelerine kadar gönderdiler.tekrar teşekkürler:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.