Şimdi Ara

Yamaha,Denon ve Wharfedale Markalarının Tüm Ürünleri Stoklarda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.eniyiteknoloji.com/index.php?do=catalog/show2&p=1135

0212 528 72 92

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyiteknoloji -- 21 Ocak 2010; 15:57:10 >

• güzelde sitedeki fiyatlar çok yüksek bazı ürünler piyasada yarı fiyatına
  • Merhaba hangi ürünün fiyatını soruyorsunuz?
  • himm... Z11'in fiyati 19000 tl....

*Arabistan birden gozume guzel gozukmeye basladi..., hurma agaclari da fena degilmis, yesillik dersen bunlarda yesil...
  • yamaha cdx397 mk2 cd player 736 lira sizde ben 199 liraya buldum almadım.ünlü bir elektronik markette..
  • niye yazarlar ki o zaman utanmadan buralara dalga geçer gibi .buradaki insanlar zaten fiyat performansı en iyi şekilde yakalamak için fikir alışverişi yapmaktalar bir anlamda.
    199tl nerdeeeee 736 tl nerde.....
    ayıp ayıp....
  • boyle esnaflarin derdi vatandasa yardimci olmak degil, vatandasi opmek !!!... Sirf vatandasin cebinde gozu olan esnafa param nasip olmasin diye, mumkun olan her seyi yurt disindan aliyor sonra da pasa pasa gumruk vergimi veriyorum. yine de bunlarin sattiklari rakamlardan daha ucuza geliyor.Tek sikinti ucaklardaki bagaj sinirlamasi.. yakinda o konuyu da gemi ile yollayarak cozecegim.
  • aynen ben de .dalış için zıpkın ı bile ben yurtdışından getirttim neredeyse yarı yarıya elektroniği ise karşılaştırmıyorum bile...
  • nickelx bey;
    yamaha cdx397 mk2 yi 199 tl ye satan firmayı çok merak ediyorum doğrusu.Sanırım teşhir ürünüdür.
  • sn @eniyiteknoloji,

öncelikle hayırlı satışlar diliyorum ancak fiyatlarınızda bir avantaj olmadığı aksine piyasaya göre (en azından bilenler için) yüksek fiyatlarınız olduğu sürece bence sitenize fiyat koymayın daha iyi. Keza bu durumda niyetinizin piyasa araştırması yapmadan, yüksek fiyatlı da olsa tabir-i caizse kazık yiyebilecek müşterileri bulmak olduğu gibi inanmadığım bir niyet olduğu farz edilebilir.

O açıdan çoğu firma belki de sitelerinde fiyat yazmamakla iyi yapıyor, fiyat bilgisi için telefon açın diyor, telefon açan kişi de böylece güncel rakamı öğrenmiş oluyor. Bu sayede hem satıcı hem de alıcı bu tip polemiklere girmemiş olur bana kalırsa, ne dersiniz?

Saygılar.
  • Teşekkür ederim.

Sistemimizde fiyatı yüksek olan marka ya da modellerde o markaların mümessili sabit fiyat yayınlama politikasına gittiğinden bizde onlara uymak zorundayız ancak tabiki telefon açıldığında siz müşterilerimize en iyi fiyatı vermek için gayret ediyoruz.

Saygılarımla
  • Zaten o marka distribütörlerine sormak lâzım, fiyatı 100 TL olan bir şeyi nerdeyse 200 TL'ye bildirme mantığı nereden geliyor çok merak ediyorum, sanki memlekette çok ucuza satılıyor da bir de fazlasını göstermeye gidiyorlar
  • Arkadaşlar affınıza sığınarak özür dileyerek bu sitede satış yapma amacı güdenlere kısa ve öz bir şekilde "OHAAAAAAA" ve aynı zamanda "ÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ" demek istiyorum. Ya azıcık insaflı olun ya. Tamam lüx mallarda fiyatlar yüksetir kar marjı da öyledir ama bunun adı başka bişey. Bunlar insanların parayı kumdan kazandıklarını keyifleri ve hobileri için hiç bir şeyi araştırıp soruşturmadan alacaklarını falan mı sanıyorlar? Artık her yerde elektronik mazaları kum gibi rekabet desen öyle görüp dinleyip test edip fiyat karşılaştırması yaparak almak varken, hangi aklı evvelin fikriydi acep böyle fahiş fiyatlı malları satışa sunmak? Neyse o fiyatlara hakikaten ohaaaaaaaaaa ve çüüüüüüüüüüüüüüüüüş. El insaf. Vicdansızlığın alemi yok.
  • arkadşım bu ne. reklamını yaptığın sitenin fiyatlarına bak ayıp valla ya
  • eniyiteknoloji . Arkadaşım suçu distrübutör'e atma verdiğin fiyatlar liste fiyatlarınında üstünde şimdi onlar %40 iskonto yapıyor ben %45 iskonto yapıyoruma'mı getireceksin işi HADİ SANA KOLAY GELE
    Bence fiyatları revize edersen burada iş yaparsın yoksa çooooooooook zor çünkü buraya yazanlar bu fiyatları takip eden alacağı aleti ince eleyip sık dokuyan insanlar öyle sabah evden çıkıp bu akşam bir RİSİVIR ,ALMIŞKEN birde ELSİDİ ALAYİM DİYEN İNSANLAR DEĞİL öbürküleri ile sana bol şanslar......
  • bu siteden alışveriş yaparım ama nasıl,almayı çok istediğim bir şey olur ama sadece bu sitede kalmıştır,o zaman.
  • Özür dileyerek bende çüşş demek durumundayım. Daha hafta sonu dinleme zevkine ulaşıp aşık olduğum FOCAL 386V benim gördüğüm fiyatın hemen hemen iki katı , maaşallah Allah tüketicileri böyle satıcılardan korusun. Amin.
  • Ben bu olayda bir kasıt değil ama bir tecrübesizlik olduğu kanısındayım.

Anladığım kadarıyla ki zaten büyük bir ihtimalle de öyle. Bu sitenin sahibi, meşhur Hayyam pasajında bulunan bir fotoğraf malzeleri dükkanı. İnternet üzerinden yeni ticaret uygulamalarının bir örneği olarak, pek çok sektöre yönelik ürünlerin satışını içeren bir online satış sitesi yaptırmışlar.

Ancak, ne var ki? Bilmediğiniz bir sektöre yönelik ürünleri sırf sitede bulunsun diye fiyat listelerini toplayıp siteye koyar ve üstüne üstlük bunu da forumda paylaşırsanız, görüntü bu olur.

Her firma istediği ürünü satmak da tabiki özgürdür. Tabiki dilediği fiyatlara da satabilir. Ancak benim burada algıladığım, tamamen bir tecrübesizlik durumundan kaynaklanan ürün fiyatlarının iyi araştırılmadan siteye eklenmiş olması.

Rakip ve bu konuda meşhur olmuş pek çok isternet satış sitesinde, her ürün grubuna yönelik bir piyasa araştırmacısı ve o sektöre yönelik az da olsa tecrübe sahibi insanlar bünyede tutuluyor.

Tekrar hatırlatarak! Orta da bir kötü niyet olmadığını, ancak her iş dalına sahip ürünleri siteye eklemek adına yapılan bir tecrübesizlik olduğunu düşünüyorum.

Saygılar...

• Merhaba,
    Arkadaşlar forumda firmaların kendi isimleri, sattıkları markalar, ürün fiyatları ve sorulan sorulara teknik destek veya tavsiye anlamında bulunmaları bence hepimizin ortak isteği olmalı.Böylece firmaların ürünlerini satarken fiyat, ödeme seçenekleri, satış sonrası servis destekleri, müşteriye ilgileri, problemlerin çözümünde yaklaşımları konusunda foruma katılan bizler için son derece faydalı olacaktır.Ben bu konuda profesyonel firmaların kendi isimleriyle foruma katımalarını yürekten destekliyorum.
    Bizlerde firmaları bu yönde desteklemeli, hatta foruma katılmayan firmalara "forumda kendi firmanızı tanıtan açılmış konu varmı" diye sormalı, firmaların forumda kendi isimleriyle olmalarını teşvik etmeliyiz.
    Böylece oluşacak rekabet ortamında en yeni ürünlere en iyi fiyatlarla sahip olabilme imkanımız oluşabilir.Bu konuyu forumda açan firmayı bu anlamda destekliyorum.Ancak yüksek fiyatlı listeleri için daha ciddi ve doğruyu anlatan bir açıklama veya fiyat listelerinde önemli bir revizyon yapmalarını rica ediyorum.Yoksa belliki kendi kuyularını kendileri kazmış olacak.
    Eğer var ise cazip fiyatlı fırsat ürünlerini bu topikte yazarlarsa çok iyi olur.Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.