Bildirim
Yamaha da müzik ve film f/p
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
her zaman sorulan klasik soruyu sormak zorundayım ... NE KADAR BÜTÇENİZ VAR ACABA ?
ayrıca bundan sonra da bu tür soru soran arkadaşlardan ricam lütfen maddi yönden nasıl durumda olduklarını belirtmeleridir ... şimdiden herkese teşekkürler -
Merhaba mantıklı bir cevap istiyorum yani şu model seni tatmin eder gibi yada amfine uygun şu marka şu model tarzında bir cevap yazarsanız sevinirim tabiki DİNLETİ YAPAN ve KULLANANLAR yorum yapsın ( ne kadar bütçe ayırdın ? 8.4 yada 9.6 f/p oranı i başka seçimin yok gibi yorum yapmamanızı tercih ederim ) -
haklısın kardeş [simage][/simage] bence giriş ayarında olan anfine çok para harcamaman taraftarıyım bu işler de kat kat yükselirsin mesela magnat larda indirim var bir bak dinle artı gg da baya ucuz hop var giriş için ideal dir sonra daha da güzele doğru gidersin . -
359 a vereceğin paraya daha güzel ve güçlü bir cihaz almak istermisin? evet diyorsan msn e bekliyorum fatihguzel@hotmail.com -
stereo müzik dinliyeceğini söylemişsin..nacizane fikrim, ben bir 359 için ayrı ayrı nerdeyse takımı bir cihaz parası tutacak meblağlar ödeyerek seti oluşturmanın mantıklı olacağını düşünmüyorum...bence bütün hoparlörleri ile bir set alman ve yaza kadar da film keyfini de ertelememen.
Bununla ilgili önerim aşağıdaki linkteki cihaz olur.Çok büyük paralar da vermemiş olursun.Yok illaki müzik diyorsan eğer, o zaman sana tavsiyem, bir ev sinema receiver ından çok şey beklememen.Yoksa hüsrana uğrarsın.Ya da çok büyük paralara yamaha veya diğer markaların üst model seçeneklerine girmen gerekir.
http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EK05689&dept%5Fid=43015000&bid=&mscssid=6HUTJMV5B0S99MH94UBPC1C2THNH38N9
-
bzm burda şu ürün seni tatmin eder bu ürün tatmin etmez gibi yorumlarda bulunmamız pek mantıklı bir cvp olmaz yamahaların filmlerde nsl performans sergilediğini bilmem ama stereo mzkte ben beğenmiyorum onları.bnce ht için denon yada onkyo bak stereo mzk içinse ayrı bir amfi bak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X