Şimdi Ara

yamaha cygnus rs hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkdaslar, cgnus rs almayı düsünüyorum motorun teknik verilerini inceledim 8.2 hp gücünde, boyutuna göre ortalama bi güce sahip beni endişelendiren motorun 120 kg olması bu ağarlıktaki 125 cc motrdan verim agbilirmiyim sizce???

• Niye 125 cc az mı sanıyorsun? Çok rahat taşır. Bende çin işi 125cc var o bile uçuyor gerçi 93 kg ama işin içinde Yamaha var. Çin işi olsa hmm derdim ama Yamaha gibi bir markanın yazdığı değerler sabittir ve kendi ar-ge süreçlerinden geçtiği için gerçek değerlerdir. O motor 2 kişi ile rampa çıkar tık demez. Yamaha Honda gibi büyük markalara güvenin ve alın ama çin motorlarında ne yazıyorsa en az %20 daha az randıman almayı göz önüne alarak alınır.
    Yamaha'nın 125 cc motoru çin motorun 150 cc bedel. Ama arada da baya bir fiyat farkı var. İşte orada düşüneceksin işi daha ucuza kurtarmak istersen ne diye Yamaha olmuş olmamış. Tabii konumuz o değil ama fiyat/performansa göre o motor o cüsseyi kaldırır ama o parayada pahalı !

Şimdi motorun özelliklerine baktım. Aklımda kalanla aynıymış. Ağır olmasının en büyük nedeni kullanılan metalin geri dönüşüm olmaması. Birde savrulma filan olmasın diye düşünmüş olabilirler. O tipte bir motora göre baya bir ağır. Ama madem böyle yapmışlar bir nedeni vardırda baya pahalı alet 2700 gibi bir fiyatı ve alım satımla bu iş 3.000 ytl gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gz -- 26 Haziran 2006; 15:44:46 >

• tavsiye edebileceğin başka bi scooter varmı cvp için tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldblack -- 26 Haziran 2006; 16:03:01 >
  • arkadşım ben büfe işletiyorum ve büfemde onlardan 3 tane var ve memnunum ve ben yaklaşık 105 kiloyum ve ben ister inan ister inanma 70 bastım korktum dahada gider eminim ama evet biraz pahalı sonuçta YAMAHA ama ben tavsiyeler üzerine BWS yada peugeot arıyorum... niye dersen bu motorlar 2 zamanlı ve daha çabuk hızlanıyolar cygnus ise gittikçe hızlanıyoo... +++ bu arada elinde BWS yada peugeot motor olan ve satan varsa alırım....
  • yaw konu açıyolar fikirlerimizi yazıyoruz aama takip bile edip (tamam , sağol teşekkürler) bile demiyolar yaw nasıl iş bu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99

arkadşım ben büfe işletiyorum ve büfemde onlardan 3 tane var ve memnunum ve ben yaklaşık 105 kiloyum ve ben ister inan ister inanma 70 bastım korktum dahada gider eminim ama evet biraz pahalı sonuçta YAMAHA ama ben tavsiyeler üzerine BWS yada peugeot arıyorum... niye dersen bu motorlar 2 zamanlı ve daha çabuk hızlanıyolar cygnus ise gittikçe hızlanıyoo... +++ bu arada elinde BWS yada peugeot motor olan ve satan varsa alırım....

Abi BWS aL en azından servisden sorunun oLmaz. 2 zamanLı motorLarda cok yakar haberin oLsun ve yağ derdinde vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99

arkadşım ben büfe işletiyorum ve büfemde onlardan 3 tane var ve memnunum ve ben yaklaşık 105 kiloyum ve ben ister inan ister inanma 70 bastım korktum dahada gider eminim ama evet biraz pahalı sonuçta YAMAHA ama ben tavsiyeler üzerine BWS yada peugeot arıyorum... niye dersen bu motorlar 2 zamanlı ve daha çabuk hızlanıyolar cygnus ise gittikçe hızlanıyoo... +++ bu arada elinde BWS yada peugeot motor olan ve satan varsa alırım....

Abi BWS aL en azından servisden sorunun oLmaz. 2 zamanLı motorLarda cok yakar haberin oLsun ve yağ derdinde vardır.

evet güzel bir motor senin önerdiğin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha XSR 125 Nasıldır ?
    2 yıl önce açıldı
    2006 yamaha r6 kullanıcıları
    16 yıl önce açıldı
    Kaçırılmaz Amfi Yamaha Ax-596
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama bulamıyorum BWS bulsam da çok para istiyolar... ilginize teşşekkürlar beyler dediğim gibi BWS yada peugeot satan varsa alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaReTTa_99 -- 4 Temmuz 2006; 20:12:52 >
  • vallah bu yazları kimse motorunu satmak istemez belkide güneşin altında motorla gezmek güzel oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.