Şimdi Ara

Yamaha Cygnus L ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu scooter ı sıfır almayı düşünüyorum sizce iyimi ? yoksa başka alternatiflere mi yöneleyim daha önce motor kullanmadım...

• Sıfır olması şartmı hocam?
  • bu tarz ufak aletlerde şart bence bunun ikinci eline baktım adamlar 3000 liradan satıyor sıfırı zaten 3700 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

bu tarz ufak aletlerde şart bence bunun ikinci eline baktım adamlar 3000 liradan satıyor sıfırı zaten 3700 lira.

Sıfırda 250 tl ilk plaka masrafın var onu unutma 4050 tlye gelir motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

bu tarz ufak aletlerde şart bence bunun ikinci eline baktım adamlar 3000 liradan satıyor sıfırı zaten 3700 lira.

Sıfırda 250 tl ilk plaka masrafın var onu unutma 4050 tlye gelir motor

sizce değmez mi bu motor için 4 tl vermek...
  • Tip olarak daha güzel motorlar bulabilirsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Tip olarak daha güzel motorlar bulabilirsin hocam.

dostum tipsiz mi bu motor anlamadım genelde hepsi birbirine benziyor vespa harici olanların.Birde mondial ve asya motor un nostalji motorları var onların görüntüsü hoşuma gidiyor.Sadece marka takıntım var honda-yamaha yada en kötü ihtimal kymco almak istiyorum...
  • motor hoşuna gittiyse verilir gayet saglam ve az yakan bir motordur.
  • ayrıca ay önce 2012 model apache ye 3350 tl para verdim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
  • Yok hocam kötü değil tabiki yamaha sonuçta.Zevkler ve renkler başka tabiki.Bana görünüm olarak çok sade geldi onu söylemek istedim.
  • öneri için açtım zaten konu başlığını varsa önerileriniz yazın lütfen ben pek anlamam motor işinden markadan yola çıkarak bunu yazdım marka/fiyat uygun gibi geldi.Ayrıca 100 cc lik motorlarda vergi olmuyormuş galiba bunun vergisi var mıdır ?
  • yamaha cygus L ile Honda Fizy aynı fiyat 3750 tl
    ben olsam honda fizy alırdım.
  • Ben kendi motorumu bakıma götürdüğümde yandaki motorcuda vardı bitane biraz inceledim gayet güzel motor. malzeme kalitesi fena değil bagajına kask sığıyor en azından ( benimkine sığmıyor D: ) 3700 lirada fiyat olarak çok makul bana göre. Bu arada fizy mi cygnus mu derseniz benim tercihim cygnus olurdu herhangi bi nedeni yok fizyi görünüş olarak beğenmedim sadece kalitesini bilemicem.

bu arada delight modeli gelicek fiyatı belli değil henüz http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/scooters/125cc/d-elight.aspx
  • quote:

• sym fiddle'a bir bakın derim, beğenirmisiniz bilmem ana çok güzel motordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

sym fiddle'a bir bakın derim, beğenirmisiniz bilmem ana çok güzel motordur.

japon mallarını tercih ederim yada en kötü kymco olabilir sym de köklü bir firma ama çinden çıkması düşündürücü fiyat daha makul olsa belki bu ürün görüntüsü ile beni cezbedebilir fakat honda yada yamaha dan daha pahalı neredeyse...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

sym fiddle'a bir bakın derim, beğenirmisiniz bilmem ana çok güzel motordur.

japon mallarını tercih ederim yada en kötü kymco olabilir sym de köklü bir firma ama çinden çıkması düşündürücü fiyat daha makul olsa belki bu ürün görüntüsü ile beni cezbedebilir fakat honda yada yamaha dan daha pahalı neredeyse...

hocam bende motorda her zaman japondan yanayım. kullandığım motor da honda. çin mallarını da hiç sevmem. ancak sym ve kymco tayvan malıdır, PRC üretimi değildir yani, oldukça da kalitelidir özellikle scooterleri çok iyidir senelerce kullanmış binmiş biri olarak söylüyorum. kymco ve sym'den gönül rahatlığı ile scooter alabilirsiniz.

• dostum çok pahalı sym nin motorları bu marka yerine honda ve yamaha almak daha mantıklı fiyat uygun olsa amenna...
  • 1350 km'dir cygnus l kullanıyorum. alırken çok araştırdım ve temmuz ayında sıfır aldım bir tane. izlenimlerim ;
    küçük teker olmasına rağmen yolda çok dengeli, amortisör sistemi ilk zamanlar sertti ve bozuk yollarda rahatsız ediyordu fakat şimdi çok memnunum.
    100 cc olmasından dolayı az yakıyor ve bir depo benzin ile 160-170 km yol gidiyorum. yakıt deposu 5 lt.
    çok kıvrak ve atik. hızlanması 60 km'ye kadar iyi, sonra 80 km hıza kadar geç çıkıyor. maximum rampa aşağı 95 km'yi gördüm. düz yolda 85-90 km hıza kadar çıkıyor. yazlık bir yerde yazın kullanmak için aldım ama uzun sayılabilecek mesefelerde de (70 km) kullandım, şimdi arabayı bırakıp her yere bununla gidiyorum havalar soğuk olmasına rağmen :) yamaha rs'ler ile bir çok parçası benzer olmasından dolayı parça sıkıntısı çekmezsiniz. tavsiye ederim.
  • Bi aralar bir usta arkadasimin tavsiyesi ile yamaha rs arastirdim arkadasin dedigine gore bunca zamanlik ustaliginda hic motorunu acmadigini soylemisti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.