Şimdi Ara

YAMAHA BWS motor hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ABİLERİM BEN . 15 YAŞINDAYIM YAMAHA BWS 100 CC ALMAK İSTİYORUM BU KÜÇÜK MAKİNA SİZCE ÇOK DİKKAT CEKERMİ ? SADECE CADDEDE İŞ AMAÇLI VE EĞLENCE AMAÇLI ALICAMKASKIMI MONTUMU FALAN TAKSAM VE HIZ SINIRINI AŞMASAM SİZCE ÇEVİRİRLERMİ ? BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN CEVAP YAZSINN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER [görenler var bari tahmin verin yaa ://] YAMAHA BWS motor hakkında bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wip.cm -- 30 Mart 2014; 1:54:34 >

• Dikkat çekmeyen motor yoktur bana göre. Polisin çevirme ihtimali var.
    Ben 16 yaşında ehliyetsizken cbr600 ile polis çevirdi. Ceket kask eldiven dizlik bot vs her şey tamdı. Tam koruma çıkmışsın yola helal olsun eğer koruman olmasaydı ceza yazacaktım ama bilinçli sürücüsün var git yoluna deyip yollamıştı beni
    Yamaha BwS 100cc :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    11 yıl önce açıldı
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.