Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.865
Cevap
44
Favori
336.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim gibi yamaha avr ve ps3 kullananlar Acaba ps3 ün 1.3 hdmi çıkışından gelen 3D görüntüyü Avr den geçirerek tv ye aktarmanın bir yolu var mı?(diğer bağlantıda dtd-ma,dd-hd ses aktaramıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante81410

Biraz pahalı sayılmaz mı sence sıfır kutusunda 565 modelini 1199 TL ye satıyorlar.

http://urun.gittigidiyor.com/YAMAHA-RX-V-565-SIYAH-SIFIR-KUTULU-2-YIL-GARANTI_W0QQidZZ43576355

ama eğer iyi bişey yaparım dersen düşünübilirim

565 bir önceki seri 567 daha yeni hatta nerdeyse 571 çıkacak fiat için birşey diyemem malum döviz durumu ama fırsatçılarada dikkat edin iyi araştırın daha önce 900 e alına biliyordu

• Merhabalar

Malum 567 yamaha çıktı ama fiyat 1499 tl filan diyolar son yorumlara göre 571 beklenildiği gibi bi seri olmayacak aralarında en iyi seri bu bence ama fiyatı 1100 e filan çekebilirseniz kaçırmayın derim...

Saygılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Biraz pahalı sayılmaz mı sence sıfır kutusunda 565 modelini 1199 TL ye satıyorlar.

http://urun.gittigidiyor.com/YAMAHA-RX-V-565-SIYAH-SIFIR-KUTULU-2-YIL-GARANTI_W0QQidZZ43576355

565 bir önceki seri 567 daha yeni hatta nerdeyse 571 çıkacak fiat için birşey diyemem malum döviz durumu ama fırsatçılarada dikkat edin iyi araştırın daha önce 900 e alına biliyordu

ilanda fiyat 999 TL site bugün %10 ind. yapıyormuş 899 a düşüyor ne dersiniz samsungx

3d ile ilğilenmiyorum diyorsan iyi

• Benimde tavsiyeye ihtiyacım var :((

Yamaha 567 - 565 -497
    NS-555

ikinci tercihim
    Sony DH520
    F55H kule p.black hop.

Birinci tercihimin ikinci elini alabiliyorum yaklaşık bin binbeşyüz arası tutuyor....
    İkinci tercihim çok daha az bin civarı tutuyor.. Tercihn yapmakta zorlanıyorum... Yamahalar ikinci el kargolarla gelip gidecek... Bu konu rahatsız ediyor beni kargo olayı...nası götürüp getirirler kargocular Allah bilir zaten .. ikinci tercihimi görerek elden teslim alabiliyorum ama ne kadar performans var bilemiyorum..

Bu bir iki yer bakım dedim kesinlikle hiç bir yerde istediğiniz kombineyi bulamıyorsunuz .. hatta canlı görme şansı bile olmuyor... O yüzdende bir nevi tombala olacak bu iş .. Formda bu takımda ikili kullanan olduğunuda sanmıyorum.. o yüzden deneme yanılma usulü gibi bişey olacak.. alıp deneyip bakacaz gibi duruyor durumlar.. :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Benimde tavsiyeye ihtiyacım var :((

Yamaha 567 - 565 -497
    NS-555

ikinci tercihim
    Sony DH520
    F55H kule p.black hop.

Birinci tercihimin ikinci elini alabiliyorum yaklaşık bin binbeşyüz arası tutuyor....
    İkinci tercihim çok daha az bin civarı tutuyor.. Tercihn yapmakta zorlanıyorum... Yamahalar ikinci el kargolarla gelip gidecek... Bu konu rahatsız ediyor beni kargo olayı...nası götürüp getirirler kargocular Allah bilir zaten .. ikinci tercihimi görerek elden teslim alabiliyorum ama ne kadar performans var bilemiyorum..

Bu bir iki yer bakım dedim kesinlikle hiç bir yerde istediğiniz kombineyi bulamıyorsunuz .. hatta canlı görme şansı bile olmuyor... O yüzdende bir nevi tombala olacak bu iş .. Formda bu takımda ikili kullanan olduğunuda sanmıyorum.. o yüzden deneme yanılma usulü gibi bişey olacak.. alıp deneyip bakacaz gibi duruyor durumlar.. :((

bence 567 ns 555 uygun 520 için topiğine bir göz at 2 el temizse alınabilir dikkatli olmak lazım

• Hocam bu yamaha nın modellerinde radyo var mı ?
    yukarda yazdığım anfi modellerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Hocam bu yamaha nın modellerinde radyo var mı ?
    yukarda yazdığım anfi modellerinde.

vardır
  • Bende dh520 var satılık son göz ağrım şimdilik Yamaha RX - V1900 beklediğim bir H/K var o gelsin bakalım o zaman belli olacak yanlız bu 1900 ün güçüne bayıldım gerçekten güçlü cihazmış
  • 1900 evet bence iyi cihaz. ama samsugx pek kullanmamıştı kısa sürede elden çıkarmıştı diye hatırlıyorum. sinemada iyi müzikte tatmin etmedi sanırım. ama sen müzikte beklenti içinde olmadığına göre sinema için sana fazla fazla yeter. hk ne gelecek ? 660 ? 760?
  • Yaklaşık 3 yıla yakın zamandan beri Z11 kullanıyorum, aşağı yukarı her özelliği ile de bir fikrim var ama dün ipod dock'u takılıyken web control proğramından ipod/iphone navigasyonu yapabildiğimi farkettim. Dock uzun zamandan beri RX V565'de takılı ve atıl duruyordu, iphone'a indirdiğim bir klasik müzik proğramını büyük sistemden dinlemek isteyince Z11'e bağlamıştım.

Ipod dock'dan gelen ses de hiç fena değil, Yamaha sahiplerinin aklında olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

1900 evet bence iyi cihaz. ama samsugx pek kullanmamıştı kısa sürede elden çıkarmıştı diye hatırlıyorum. sinemada iyi müzikte tatmin etmedi sanırım. ama sen müzikte beklenti içinde olmadığına göre sinema için sana fazla fazla yeter. hk ne gelecek ? 660 ? 760?

1900 ü ben begendim açıkcası yanlız en buyuk sorunu ayarlamak gercekten zahmetlı çok ama çok fazla ayar var cihaza alışmak ve ayar oturtmak şart bana göre yoksa bende ılk gun nefret ettım ses berbattı adamı yoruyordu ama uzun ugraşlar bsonucu ayar yapınca baya keyifli bir cihaz oldu zaten henüz test ediyorum biraz zaman geçsin kendi fikirlerimi mutlaka paylaşırım . H/K ise süpriz olsun elime bir geçsin o zaman paylaşırım lafımız yerde kalmasın bakarsınız bir aksilik olur :))

• RX-V 661 İLE NS 555 uyumu nasıldır sıkıntı yaşarmıyız..

Bilgisi olan arkadaşlar dan tavsiye ve öneri bekliyorum..
  • Bugün iphone'a yüklediğim bir proğram ile benim Z11, airplay özelliği kazandı.., artık ipad ve iphone'umdaki müzik parçalarını wi-fi üzerinden Z11'e aktarabiliyorum.. Proğramın adı, airmusic. 2-3 dolar civarında fiyatı var.

Z11 iphone'u media center olarak görüp çaliyor.

Aynı şekilde diğer DLNA cihazlarınızdan da çalabilirsiniz.. Ben PS3'de de denedim.. PS3 cover art desteği de veriyor. WDTV Hub ve WDTV live'de de aynı şekilde olacağını tahmin ediyorum ama denemedim.. Yeni nesil DLNA olup ta DMR özelliği olan AVR'ler de cover art desteğı verir herhalde. Benim Z11 DLNA ama DMP bu sebeple cover art desteklemiyor diye dünüşüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilanda fiyat 999 TL site bugün %10 ind. yapıyormuş 899 a düşüyor ne dersiniz samsungx

3d ile ilğilenmiyorum diyorsan iyi

valla fiyat mükemmel geldi 3d çokta önemli deil bence çünkü 565 13 kilo 567 10 kilo 571 9.60 kilo anlamadım yamaha yakında 5 kilo amfi üretecek hiç ii demiyolar 7 lii ve 1 li serilere

• Arkadaşlar, Yamaha'dan Piooner'a geçtiğim için eski AVR yi satmak istiyorum. Ancak fiyatı ne kadar eder bilemiyorum. Sizce bunu kaça satmalıyım?

AVR : Yamaha RX-V530

http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v530_black__u/?mode=model
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Bugün iphone'a yüklediğim bir proğram ile benim Z11, airplay özelliği kazandı.., artık ipad ve iphone'umdaki müzik parçalarını wi-fi üzerinden Z11'e aktarabiliyorum.. Proğramın adı, airmusic. 2-3 dolar civarında fiyatı var.

Z11 iphone'u media center olarak görüp çaliyor.

Aynı şekilde diğer DLNA cihazlarınızdan da çalabilirsiniz.. Ben PS3'de de denedim.. PS3 cover art desteği de veriyor. WDTV Hub ve WDTV live'de de aynı şekilde olacağını tahmin ediyorum ama denemedim.. Yeni nesil DLNA olup ta DMR özelliği olan AVR'ler de cover art desteğı verir herhalde. Benim Z11 DLNA ama DMP bu sebeple cover art desteklemiyor diye dünüşüyorum.

bu iphone,ipade uygulamaları ne kadar çeşitlendi. insana zorla aldırırlar valla
    şükrü hocam Z7 için görüş ve değerlendirmelerin nedir. uygun fiyata birtane alma ihtimalim varda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 19 Ağustos 2011; 16:46:11 >

• Yamaha Z7'i iyi fiyata bulduysanız ve 3D merakınız yoksa bence durmayın.

Z7 aynı zamanda güncel AVR'ler gibi DMR, digital media renderer, böylece android veya apple ürünlerinden müzik kontrolü yapabilirsiniz. NAS'dan, PC'den veya WDTV Hub gibi network hard diski olan cihazlardan normal DLNA proğramları ile müzik dinleyebilirsiniz. Yamaha'nın yeni AVR control proğramını da kullanabilirsiniz.

Sadece network üzerinden FLAC çalıyormu emin değilim. Benim Z11 çalmıyor, WAV dosyalarını çalıyor.
  • ne network üzerinden müzik ne de 3d merakım yok şimdilik. biraz klasiğim ben galiba. hala kasetçalar cd çalar gibi kaynaklar kullanmayı seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

ne network üzerinden müzik ne de 3d merakım yok şimdilik. biraz klasiğim ben galiba. hala kasetçalar cd çalar gibi kaynaklar kullanmayı seviyorum.

Eger network ve 3D ozellikleri onemli degilse bence onceki modellerden HD ses formatini cozen bircok seceneginiz olabilir.

Bence yeni nesil AVR'lerin en buyuk ozelligi network receiver olmalari, ses kalitesinde fark oldugunu dusunmuyorum.

Yine de Z7 fiyati uygunsa alinabilinir, daha uygun fiyatli, 1800/3800 seriside bulunabilirse iyi secenek..
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.