Şimdi Ara

Yamaha A S 301 amfi için hoparlör tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yamaha A S 301 amfi satın aldım. Hoparlör konusunda kararsızım..

Wharfedale Diamond 225
    Monitor Audio Bronze 2
    Klipsch RP-150M
    Dali Zensor 3
    Polk Audio RTI A3
    Definitive Technology SM65

Bunlar arasında kaldım aslında ama bilmediğim başka bir model de olabilir bunlardan daha iyi olabilecek.. Evimde kule tipi hoparlör istemiyorum yer durumundan dolayı.. O yüzden bunlara yöneldim.. Şu an Van da yaşıyorum ve maalesef dinleme şansım yok hoparlörleri.. Her türlü müzik dinlerim.. Amacım temiz ve ayrıntılı ses almak yüksek ses değil.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Yakın zamanda amerikaya gideceğim.. Çok kısa kalacağım için ve iş için gittiğim için gezme fırsatım pek olmayacağa benziyor o yüzden yorumlarınız benim için önemli.. Amerikadan da getirebilirim yani hoparlörü.. Teşekkürler..

• Bunlar arasından size en uygunu klipsch olabilir, yüksek hassasiyete sahip olduğu için çok fazla güç olmadan da güzel performans verebilir. Ondan sonra sırasıyla monitor audio ve Dali zensor 3 öneririm. Def monitor özelliğinde bir hoparlör olduğu için çok keyifli gelmeyebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Bunlar arasından size en uygunu klipsch olabilir, yüksek hassasiyete sahip olduğu için çok fazla güç olmadan da güzel performans verebilir. Ondan sonra sırasıyla monitor audio ve Dali zensor 3 öneririm. Def monitor özelliğinde bir hoparlör olduğu için çok keyifli gelmeyebilir.

Klipsch için yüksek tonlarının çok sert olduğu ile genel bir görüş var sanırım.. Rock dinleyenler için uygun gibi.. Bir kaç mid lerde belirsizlik olduğu ile yorum da okudum ama sanırım biraz subjektif yorumlardı.. Verimliliği konusunda ise daha iyisi olmayacağı kesin gibi yorumları okuyunca.. Klipsch Yamahanın ılımlılığı ile uyum sağlayabilir diye düşünüyorum ama işte dinlemedim..Cevap için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgure52 -- 17 Aralık 2017; 2:27:53 >
  • Peki bir sorum olacak..Eğer Klipsch i tercih etsem güçle ilgili bir sorun yaşar mıyım? Hoparlör 8ohm devamlı 75watt en fazla 300watt olarak geçiyor.. A-S301 ise devamlı 60watt maximum 100watt.. Sizce sorun olur mu?
  • ozgure52 O kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Klipsch in yüksek hassasiyeti rahat sürülebilmesi sağlıyor.

• Özellikle Amerika'dan getirme imkanınız olursa ve fiyat avantaji da epey varsa klipsch i kaçırmayın derim. Beğenmezseniz bile burada her türlü satma imkansız olur. Ayrıca çok beğeneceğinizi düşünüyorum.

• quote:

Özellikle Amerika'dan getirme imkanınız olursa ve fiyat avantaji da epey varsa klipsch i kaçırmayın derim. Beğenmezseniz bile burada her türlü satma imkansız olur. Ayrıca çok beğeneceğinizi düşünüyorum.

Çok teşekkürler.. Wharfedale Diamond 225'le arasında çok kalmıştım.. Kararımı verdim Klipsch alacağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim arkadaşım, umarım gönlünce olur herşey.

• quote:

Rica ederim arkadaşım, umarım gönlünce olur herşey.

Son bir sorum olacak.. Ne kablo önerirsiniz?
    https://www.amazon.de/dp/B000FS9A8A/ref=psdc_1382774031_t3_B00V6HWGKI

Bu olabilir arkadaşım.

• quote:

https://www.amazon.de/dp/B000FS9A8A/ref=psdc_1382774031_t3_B00V6HWGKI

Bu olabilir arkadaşım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.