Şimdi Ara

yamaha 467 kolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1-wharfadle 9.1
    2-wharfadle 9.6
    3- jamo 506
    4-jamo 606

hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benexol -- 6 Haziran 2011; 17:36:41 >

Burada benim kişisel tercihim tabiki kendi koşullarımada uygun olarak 9.6 lar tek geçerim.Lakin sizin durumunuz tam olarak nedir onu bilmek gerek...

Bir defa yamaha ile wharfedalelerin uyum konusunda hiçbir sıkıntısı yok.Aksine benim bu hop.leri en uyumlu bulduğum 2. marka.Diğer ise kullandığım pio.Kullanacağınız alan kaç m2?Gerçi ben 12 m2lik alanda dahi çok çok keyif alarak kullandım ki tabi hali ile müzikal anlamda benim için perfectmiş diyemem.Ama alanınız biraz daha geniş ise düzgün konumlandırarak 9.6 düşünülebilir.Eğerki alanınızın genişliği uygun düşmez ise alternatifi olarak 9.2 yi öneririm.
    İmkanınız var ise dinleyinKendi adıma birşey daha söylemek istiyorum,imkanlarım arttığında dahi değişmeyecek/satılmayacak 1.pio plazmam 2.side 9.6 lardır

• dali ve polk audio da listeye eklenmeli bence
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • yaklasık olarak 24 m2 bir yerde dinleyecegim .. 2 front için ödeyebileceğim rakam 1200 TL civarında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.