Beyler ben çok çekingenim. Yaşım 22 ve hiç kız arkadaşımda olmadı. Normal takılcağım erkek arkadaşta yok ama bunu takmıyorum. Genelde tüm gün evdeyim ama arada dışarı çıktığım zaman çok güzel kızları görünce moralim dibe batıyor resmen. Sorunum tipten kaynaklı değil ama dediğim gibi çok çekingen bir insanım. Yetenekli olduğum bir konuda yok ne futbol ne basket ne de başka bir alan. 2 yıllık bir üni okuyorum oda bu sene bitiyor zaten 1.5 yılı pandemi yüzünden evde geçti. Napıcam bilmiyorum hem psikiyatr hemde psikologa gidiyorum ama onlarında faydası olmadı. Zaten benim sorunum genetik. Üzerine birde fiziksel bazı sorunlar eklenince hayatım tamamen dibe battı. Benim gibi olanlar varsa yazarlarsa memnun olurum yanlız olmadığımı bilmek mutlu eder beni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalvarırım bana yardım edin

-
-
Maraz Ali yan çarı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Sorunum tipten kaynaklı değil
2 Zaten benim sorunum genetik. Üzerine birde fiziksel bazı sorunlar eklenince hayatım tamamen dibe battı.
sorunun neyden kaynaklı anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 29 Mart 2021; 20:20:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandez1 Sorunum tipten kaynaklı değil
2 Zaten benim sorunum genetik. Üzerine birde fiziksel bazı sorunlar eklenince hayatım tamamen dibe battı.
sorunun neyden kaynaklı anlamadım
Hocam tipim kötü değil tipimden memnunum ama fiziksel sorunlar başka. Genetik mevzu dediğim şey hem fiziki sorunları hemde bu çekingenliği ailemden aldım demek istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiziki sorun ne hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AĞIZDA DAĞILMAYAN ULVİ
Fiziki sorun ne hocamEl ve ayaklarımda terleme oluyor sürekli. Heyecanlandığımda özellikle çok fazla terliyor damla damla şeklinde. Birde ellerimin üzerinde morarma oluyor. Yüzümde de akne gibi sorunlar var.
Dayın falan yok mu pavyona götürsün açılırsın
-
Gittim ama açılma falan olmadı. Hocam bende çekingenlik hep vardı genetik bişey ama fiziksel bazı sorunlarım olduğu için özellikle ergenlikte falan çok sorun yaşadım ve iyice içime kapandım. Şuan gerçekten çok fazla çekingenim bir misafire bile hoşgeldin derken çekiniyorum misafir gelecegini duyunca kaygilanmaya basliyorum.
Kendini deli ilan et ve sosyal ortamlara katıl ve konuş. Saçmala. Boş yap. Ama ne yaparsan yap tavırlarının arkasında dur.
-
Knk erkek arkadaş bul o da çözüm, kızlar olmuyorsa öteki yolu dene, zaten piyasada kız yok, bizim şansımız yükselir, eminim öteki yol ile mutlu olacaksın
Çok mastürbasyon yapıyorsan bırak ya da azalt. (Ciddiyim)
Çok olumsuz düşünüyorsan sorgula ve bırak.
Kendinin farkında ol. Kafanı karıştırmak yerine basit bakmaya çalış.
-
Psikiyatri psikoloji ne dedi bu duruma, terleme icin bir arkadaşım botoks gibi bir şey yaptırdı faydasını gördü öneririm.
Çekingen tavrınız özgüven eksikliğinden kaynaklıdır, kendinize güven sağlayacak kaynaklar İngilizce biliyorsanız Charisma on Command kanalını öneririm.
Cekingen olmak genetik geçişli değildir, öğrenilmiş bir davranış olabilir aile içerisinde ama çözümü olmayan bir şey değil. Erkek arkadaşınız var mi yanı normal takıldığınız, uzun süre hepimiz eve tıkılıp kaldık çok haklısınız bu hissettiklerinizde dışarıya tekrar alışma süreci olarak diğer arkadaşlarınızla takılın bence
En Beğenilen Yanıtlar

Maraz Ali yan çarı
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X