Bildirim
YALVARIRIM BAKIN ABİ ÇOK ACİL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
itunnes telefonu da gormuyo kafayı yıcem yaa -
Telefonun içinde sim kart var mı? Hatırlatmak için soruyorum...Bilgisayarı bir aç kapa...
Tekrar kablo ile bilgisayara bağla telefonu ve iTunes'u açıp bekle... -
garantili derken? türkiyedenmi alınma telefon? birde sim kartla dene -
Sim kart varda pc yi kapiyip avip denicem -
Tahminimce cihazının sim kilidi olabilir. Sim kartı çıkarıp açmayı dene. Öyle açılabilir.
4.0.2 için jailbreak yok o yüzden telefonunu bu şekilde açarsan eğer bir süre ipod olarak kullanıcaksın. Sim kartını takmadan. -
Dfu mod a aldim tekrar restore ettim bekliorum sim kart var icinde -
türkiyeden mi alınma teledon yani att&t fln deil dimi? usa dan gelme fln? -
yok yok turkıyeden alındı genpa garantili -
arkadaslar herseyı yaptım yine no service diyo cıldırcam evdekı baska hatlada denedım cihaz teknosa dan alınmadır garantılıdır neden boyle oldu ? -
yaptım sagolun sızde yardım ettınız vallaha aglıyodum
-
quote:
Orijinalden alıntı: __BeRkAy__
yaptım sagolun sızde yardım ettınızvallaha aglıyodum
Nasıl yaptığını açıklarsan güzel olur. Aynı problemi yaşayıp, düzeltemeyenlere yardımcı olmuş olursun. -
SORUN BİLGİSAYARDAYMIS ARKADASLAR KAPADIM ACTIM BILGISAYARI SONRA İPHONE KABLOMU CIKARDIM TAKTIM SONRA SIM KARTI CIKARIP TAKTIM VEEEE OLDDUUU -
Hasbinallah ve nimel vekil -
quote:
Orijinalden alıntı: applecalifornia
Hasbinallah ve nimel vekil
Poke imam!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: erybar
quote:
Orijinalden alıntı: applecalifornia
Hasbinallah ve nimel vekil
Poke imam!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: __BeRkAy__
SORUN BİLGİSAYARDAYMIS ARKADASLAR KAPADIM ACTIM BILGISAYARI SONRA İPHONE KABLOMU CIKARDIM TAKTIM SONRA SIM KARTI CIKARIP TAKTIM VEEEE OLDDUUU
Bunlar buraya sormadan düşünmedin mi? Nerdeyse her cihazla ilgili sorunlarda bunlar bi denenir önce. Neyse, kulağna küpe olsun da bir daha unutma bunlar denemeyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X